Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
W tym przypadku autokoretka błędnie poprawiła.
Witajcie, jestem tutaj nowa… I no ten jutro stworzę swoją postać… PS I love Fantasy
Witaj w miłym i przyjaznym świecie PBF’ów, będę Twoim przewodnikiem.
A ja koszmarem.
A ja będe próbował cię poderwać.
Oh (0///0) (nwm czy to wygląda jak buźka XD)
A ja grafikiem
A ja nikim
Yay (>_<)
Well, słodki pingwin To lubię Zmieniam nazwisko :^
Soł kjut
Cholera ciężka, niby chcę grać ale nie mogę wymyślić absolutnie żadnej postaci, którą bym grał.
Just like me
AdvBioSys pisze:Cholera ciężka, niby chcę grać ale nie mogę wymyślić absolutnie żadnej postaci, którą bym grał. Pffff
AdvBioSys pisze:Cholera ciężka, niby chcę grać ale nie mogę wymyślić absolutnie żadnej postaci, którą bym grał.
Pffff
Abbei_The_Toy_Maker pisze:Just like me Napiszę ci postać, ale ja cię GM’uje. K?
Abbei_The_Toy_Maker pisze:Just like me
Napiszę ci postać, ale ja cię GM’uje. K?
LOL grupa posiada 55555 postów ale ja to zniszczyłam
Jeśli Kubuś pozwala
Penguin9cute pisze:LOL grupa posiada 55555 postów ale ja to zniszczyłam Do perfekcji musielibyśmy usunąć 23 członków i napisać 400 tematów. Byłyby równe “piątki”
Penguin9cute pisze:LOL grupa posiada 55555 postów ale ja to zniszczyłam
Do perfekcji musielibyśmy usunąć 23 członków i napisać 400 tematów. Byłyby równe “piątki”
Pozwalam GM’ować, nie pozwalam odwalać za kogoś roboty. Ja nadal pamiętam Twoją turę dla debila w Cenie, Vaderp.
:c