Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Abbei_The_Toy_Maker pisze:Nieco się boję, co będzie z moim Kadirkiem Oj tam, oj tam. Wcześniej już się na to pisałaś, a teraz cię przecież nie zabiję :V
Abbei_The_Toy_Maker pisze:Nieco się boję, co będzie z moim Kadirkiem
Oj tam, oj tam. Wcześniej już się na to pisałaś, a teraz cię przecież nie zabiję :V
Było ich ponad dwadzieścia
degant123 pisze:Spokojnie tu Gułagów nie ma gułagów może nie ale bywają gorsze rzeczy
degant123 pisze:Spokojnie tu Gułagów nie ma
gułagów może nie ale bywają gorsze rzeczy
Bilolus1 pisze:Było ich ponad dwadzieścia Widzę, że oprócz jakości straciłeś również pamięć
Bilolus1 pisze:Było ich ponad dwadzieścia
Widzę, że oprócz jakości straciłeś również pamięć
Bilolus1 pisze:Hej ale ty nie byłeś w Serrivie. Nie byłem? Wydaje mi się, że na patyczaku miałem jakąś postać.
Bilolus1 pisze:Hej ale ty nie byłeś w Serrivie.
Nie byłem? Wydaje mi się, że na patyczaku miałem jakąś postać.
Vader0PL pisze:Oj tam, oj tam. Wcześniej już się na to pisałaś, a teraz cię przecież nie zabiję :V nieśmiało oddaje postać w ręce Vadera oddala się po cichutku
Vader0PL pisze:Oj tam, oj tam. Wcześniej już się na to pisałaś, a teraz cię przecież nie zabiję :V
nieśmiało oddaje postać w ręce Vadera oddala się po cichutku
Ta, jutro zaczynamy.
Bulwa, masz rację co do Gilgasz‐wioski. Wolę kontynuować tutaj.
Przepraszam, startuję gdzie indziej
Chciałabym, żeby już był przyszły tydzień…
Oj tam, może trochę wcześniej zacznę. Fabułę zaplanowałem z przytupem.
Właśnie widzę, mistrzu
Czekaj, aż dodam nową organizację i NPC :V
Wszyscy zginiemy
Nie tak prędko, śmierć jest zbyt łaskawa.
Jestem kobietą, wiem lepiej :q
No nie, będzie tragicznie jak w listopadzie 2017 roku.
Żeby nie było to uprzedzam z góry, że jutro nie będzie mnie cały dzień, z racji wycieczki, a gdy wrócę we wtorek, to już wieczorkiem i może niekoniecznie będę mieć chęci na odpisy.
Czyli tura na Cenie dopiero w środę.
Najwcześniej.