Czat
-
-
-
-
-
-
-
Kuba1001
Jako iż Ta grupa zrobiła wielkim powrót to nie mam co zachęcać byłych i nowych członków, aby przybyli. No, może jednak powiem coś, co skusi wątpiących:
HALO BARAN -
-
-
-
bulorwas
Dziwni bogowie‐ Czasem bywa i tak, że nawet Czart na twe wezwanie nie odpowie, co dopiero jaki Bóg. Czasem śmierć zagląda nam w oczy, ale nie zamierza podchodzić, woli rozkoszować się naszym strachem. Jednak, Kostucha nie wie, że strachem tym żywi się coś innego, znacznie gorszego od każdego, nawet Melkora. Dziwni bogowie powstali stosunkowo niedawno, licząc od powstania świata, boskim czasem. Całe cierpienie, ból, rozpacz, zazdrość, nienawiść i inne złe emocje, cała zła moc magiczna wyciekająca przy każdym złym czarze czy przez same przebywanie demonów w naszym świecie. każda przeklęta dusza, która wyparła się swego losu. Każda z tych rzeczy jest po części odpowiedzialna za powstanie Dziwnych Bogów. Są to istoty równe mocą Lordom Otchłani, kilku chyba dorównuje jej nadal bogom. Kwintesencja zła, chaosu i końca. Normalni ludzie nie wiedzą o ich istnieniu, Palladyni zwalają ich działania na demony, a demony zarzucają ludziom. Tylko nieliczni wiedzą o ich istnieniu, ale dużo osób czerpie nieświadomie z ich mocy wodząc swe umysły na łono szaleństwa i koszmaru. Są to głównie magowie zła, ale i złe istoty, nieumarli.
-
-
-
-
Kuba1001
Bulwa:
Miałem dodawać, ale zdałem sobie sprawy, że nie mam bladego pojęcia gdzie… A Ty co planowałeś? Organizacje? Religie?
Max:
Magia dodana.
Wszyscy:
Do końca tygodnia czekam na te specjalne postaci, czyli złodupca z Kolektywu, Arabusa‐koczownika z Nirgaldu i żołnierza/szlachcica ze Slavonii. Później nie liczcie, że dam Wam możliwość zagrania czymś takim.
Poza tym byłoby fajnie, jakby pewien pan z postacią właśnie pod fabułę, którego login zaczyna się na “E,” zaś kończy na “ther” ruszył ją z miejsca, w którym stoi od kilku dni.
Poza tym jutro planuję aktualizację Wieści ze Świata, jeśli jednak ruszycie te postaci, to najpewniej będzie ona później. -
-
-
Ether
Powiedziałbym, że wolę się nie ruszać dopóki jestem w stanie… w jakim jestem. A wiem, że będę w nim do… jakiś czas. Dlatego w przypływie szczerości powiem, że jeśli się nie obrazisz ‐ tę postać także chciałbym porzucić. Jak… chyba prawie ostatnich sześć.
Ale Benegar będzie rozwijał Dootsal, nie ma ch*ja. -
-