Czat
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Kuba1001
Wszystko co obiecałem, a więc dwie tury odpisów minimum, nowy opis, Wieści ze Świata, minimum trzech NPC i tak dalej: To wszystko się pojawi, ale jutro. Wiem, że miało być dzisiaj. Ale to nie moja wina, jeśli ktoś tu kogoś robi w ch*ja, to nie ja Was, ale wszelkiej maści urzędasy mnie, w ten sposób coś, co miało być szybką wizytą na góra dwie lub trzy godziny zmieniło się w siedem godzin mordęgi, po której ledwo zdobyłem się na zwykłą ilość odpisów.
Pomijam już zupełnie fakt, że spałem tylko dwie godziny, a dwa razy prawie zasnąłem przed laptopem w czasie odpisywania. -
-
Kuba1001
O, przypomniałeś mi coś!
Nie, nie kij w dupie. Jeśli ktoś chce na start konkret fabułę to proponuję zrobić Krzyżowca Argentu i rzucić go w wir walki o Dekapolis, z czasem zrobi się tam jeszcze ciekawiej, niż było wcześniej i jest obecnie, gwarantuję.
Ewentualnych chętnych zapraszam tutaj lub na PW, tak samo z pytaniami. -
-
-
-
Kuba1001
CzarnyGoniec pisze:1. Trzeba bardzo umieć w dotychczasową fabułę żeby się tam odnaleźć?
-
Jak kilka osób zrobi tam krzyżowców to znajdzie się dla nich miejsce, czy to przygoda dla jednej osoby?
-
Trzeba byłoby przeczytać konkretne wydarzenia z Wieści ze Świata odnośnie Dekapolis, Krzyżowców, Nordów i tak dalej oraz poczytać o samym Dekapolis w temacie z tą lokacją i przeczytać opis Krzyżowców Argentu w Najważniejszych Informacjach, później się coś ewentualnie dopytać.
-
Niby jest dla jednej, ale jeśli znajdzie się więcej chętnych, to nie ma problemu.
-