Miasto Hunder
-
-
-
Kuba1001
Wiewiur:
//Tak też można, ale bardziej chodziło o podpuszczenie go, typu: “Widzisz ten głaz? Na pewno nie rozbijesz go łbem!” “Potrzymaj mi maczugę.” A potem jebs, zgon i wygryw.//
Oczywiście, przypadło mu to do gustu, lecz Olbrzymy to prosty lud, więc takie psychiczne pierdoły to dla niego za mało, dlatego też wzniósł maczugę, aby z Tobą skończyć.
Max:
I po kwadransie miałeś przed sobą talerz pełen jajecznicy na boczku. -
-
-
-
-
-
-
wiewiur500kuba
‐ Takie coś jak ja nie zadowoliłoby prawdziwego wojownika! Mogę Ci wskazać kogoś, kto sprawi że Olbrzymki będą Ciebie pragnęły. Wystarczy że przeżyję, a inni ludzie twojego gatunku będą opowiadały o Tobie wieki! A jeden wiek to i tak dużo, to pomyśl o kilku. // Szkoda, teraz to go nawet polubiłem, a sam kopię mu grób ;‐; #Pesymizm //
-
-
-
-
-
-
wiewiur500kuba
// Wpadłem na genialny pomysł ;‐; //
‐ Król Krasnoludów, Gorin Żelazny Młot. Jeśli nie wiesz, gdzie jest i jak wygląda, to mogę pójść i o niego popytać w mieście niedaleko. Jeśli zabijesz króla krasnoludów, to sam się nim staniesz i inne olbrzymki będą chciały być Twymi żonami! Na dodatek będziesz mógł kazać swoim poddanym by gotowali dla Ciebie najlepsze posiłki! Każdy by chciał, by taki wspaniały olbrzym jak Ty był ich królem!
// Magia umysłu może przesyłać obrazy? Wiesz np wysłałbym temu olbrzymowi jak siedzi otoczony pięknymi olbrzymkami ;‐; // -
-
-
-