Dom Schadzek Jadeit [Homeworld]
-
-
MrocznyK
Sam jezdeśi njetypofy, ona jezdy po prozdu wyjomtkofa
Serio nie ma żadnej w odcieniach brązu lub pastelowej?- o ile relacje, między Perłami, które tworzą fuzję są w miarę pozytywne, nie powinna wyjść abominacja… no chyba, że są defektami… jednak ja i moje 350 tysięcy lat na karku mogą potwierdzić, ze ja takowym nie jestem
krótka przerwa na uśmiechnięcie się do Jadeitu - sądzę, że Jej Samotność Gnejs zaczyna się niecierpliwić i może być niezadowolona z usług…
odwróciła się do Pereł - czy nie ma wśród was żadnej, która byłaby w stanie przełamać delikatny strach i połaczyć się ze mną lub jakąś inną Perłą?..
- o ile relacje, między Perłami, które tworzą fuzję są w miarę pozytywne, nie powinna wyjść abominacja… no chyba, że są defektami… jednak ja i moje 350 tysięcy lat na karku mogą potwierdzić, ze ja takowym nie jestem
-
Woj2000
Słysząc komentarz o niezadowoleniu tak szacownej klientki, zmartwiła się. Muszą przecież załatwić ten ambaras z fuzją najszybciej, jak się tylko da…
W tym celu postanowiła czymś zająć Gnejs. Dlatego też odzywa się do pierwszej z brzegu Gejszy.
-Ty, idź proszę do Naszej Gnejs i zajmij ją czymś przez chwilę. Potrzebujemy czasu. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
MrocznyK
- tak jest, Mój Jadeicie, zrobię wszystko co w mojej mocy, by Mój Jadeit i jego Klientka były zadowolone z mojej usługi…
z lekka tanecznym krokiem podeszła do Perły wskazanej przez Jej Nieskazitelność i podała jej swoją rękę - dasz się zaprosić do tańca? jeśli nie jesteś pewna, poprowadzę~…
i w tym momencie “jej moc” już się kończy i jest zdana na fochy siostry-Perły ._.
- tak jest, Mój Jadeicie, zrobię wszystko co w mojej mocy, by Mój Jadeit i jego Klientka były zadowolone z mojej usługi…
-
-
-