Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Zdecydowanie nikt. Na razie udaje zemdloną, by nikt nie pomyślał jej raz jeszcze traktować. Klejnnoty? Rebelia czy Homeworld?
Na podstawie spodni nie wiele da się stwierdzić. Została dotknięta butem w twarz.
Nic nie robi. Ot, zemdlony.
Zaraz jej zabierze Lapis, już się do tego zabiera.
Lekko sprawdziła okiem, co i jak.
Bliżej nieokreślony osobnik zabiera Lapis niosąc ją na ramieniu. Ultron w formie kota jak wściekły uderza Felice łapą w plecy.
A teraz rzuciła się na tamtego osobnika od tyłu. Teraz najmniej siętego spodziewa.
Powaliła go od tyłu. Ma strasznie puszyste włosy. Lapis upadła obok. -ZŁAŹ ZE MNIE TY ŁYSA MAŁPO! - To jednak kobieta. Szarpie się z Felice i próbuje jej zadać jak najwięcej ciosów w głowę.
A ona ją uderza w głoe z całej siły. -Taka ze mnie małpa jak z ciebie perła!
Jej gębą: -JAK ŚMIESZ, DZIKUSIE! - krzyknęła, po czym rzuciła Felice w drzewo. Bywało gorzej.
-Kim jesteś! - powiedziała tylko nieznacznie poprawiając rękę. -Wiesz… Nawet coś tam poczułam.
-Kapitan Kamień Księżycowy R03Er1 CR022! - krzyknęła po czym wyjęła dosłownie z dłoni tazer i zaczęła krążyć dookoła Felice.
-Major Felice von Erbner. Mam wyższy stopień. - i wyciągnęła pistolet.
A ona wycelowała wyrzutnie granatów na ręku.
-Dla kogo pracujesz, co?
-Dla mojej ojczyzny. -odpowiedziała, strzelając kolejnym granatem i szykując tazer.
A nona unik w bok. -Szkoda, zamierzałam cię oszczędzić… //A ultron co? Kontruuje działo fotonowe z krzaków?
// A Ultron zobaczysz co. // Odłamek z granatu zrobił Felice ranę na ramieniu. -Ja nie miałam takiego zamiaru. - odpowiedziała, szarżując z tazerem.
Schowała pistolet i zasarżowała na nią biorąc pierszy-lepszy konar do walki.
Po drodze wystrzeliła jej granat pod nogi, wyrzucając ją w powietrze. Po chwili upadła na ziemię. Tak… To już bolało. Nie może się ruszać.