Posterunek
-
Akcja powieści będzie działa się równolegle do akcji PBFa, więc wątki mogą się spotkać.
I tak, PBF jest osadzony w tym samym miejscu.
-
A ja też zacząłem powieść pisać. Skończyłem prolog na początku tego miesiąca i od tamtej pory nawet nie otworzyłem pliku.
-
A ja stwierdziłem, że jeżeli nie spotkam się z moimi deadlineami na czas, to zrobię coś co mnie zaboli.
Np. kupię Fallouta 76.
-
@Radiotelegrafista napisał w Posterunek:
A ja stwierdziłem, że jeżeli nie spotkam się z moimi deadlineami na czas, to zrobię coś co mnie zaboli.
Np. kupię Fallouta 76.
Ale nie krzywdź siebie tak mocno
-
Nie ma zbyt mocno w tym przypadku. Mam pomysł, poświęcony już trud, kilkadziesiąt złotych wydanych na mapy okolicy. Ja to napiszę i wydam, choćbym miał pozbyć się połowy moich mebli w lombardzie.
-
Chodziło mi o kupno F76 ale k
-
To jak Radio, wrzucić swoją KP?
-
Możesz, jak najbardziej, ale rozgrywkę zaczniemy dopiero za kilka dni, gdy wrócę z pielgrzymki. Możesz także wstrzymać się jeszcze, dać PwK do czasu aż uzupełnię wyspecjalizowane informacje.
-
No, moi mili. Wygląda na to, że skończyłem wszystko co potrzebne do rozpoczęcia rozgrywki. Brakuje wyłącznie kart postaci.
-
Mam kilka pomysłów na postać, ale na ten moment kanibalistyczny bandyta wydaje się najciekawszym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Ja jeśli będzie mi się chciało to zrobię chyba klechę uzbrojonego w gnata, głoszący ewangelię po całym metrze.
-
Moja postać nadal pozostaje oryginalna.
-
@Izyra napisał w Posterunek:
Mam kilka pomysłów na postać, ale na ten moment kanibalistyczny bandyta wydaje się najciekawszym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pasowałby do Rdzawych, ale na ten moment nie jest to frakcja dostępna w grze.
-
@GrandAutismo napisał w Posterunek:
Ja jeśli będzie mi się chciało to zrobię chyba klechę uzbrojonego w gnata, głoszący ewangelię po całym metrze.
Specjalista ds. Elementów Wywrotowych lubi to.
-
Czy ktoś planuje dokańczać swoją postać?
-
Ja planuję zacząć robić postać
-
ja jestem w połowie
-
Jutro będziemy mieli tydzień od czasu, gdy któraś z niedokończonych kart postaci została edytowana. Fajnie.
-
Spokojnie, jest stabilnie.
-
Jak w końcu zdobędę prawo jazdy, to obiecuję dokończyć moją KP.