Posterunek
-
Ja go popędzam a on popędza mnie i w ten sposób oba PBFy zrobimy szybciej
-
Stonks, Panie Kotku.
-
Stonks indeed
-
@Radiotelegrafista napisał w Posterunek:
ALE JA MUSZĘ TRZYMAĆ TERMINY.
A w ogóle to polecam muzykę Trojanowskiej.
Meh, po pewnym czasie przyzwyczaisz się do bycia niesłownym :v
Ja jestem i już powoli przestaję cokolwiek obiecywać -
Ale panimajesz ty, że ja muszę pracować nad sobą? Do końca czerwca ten PBF ma wystartować. Do końca lipca ma powstać 10 stron powieści. Do końca sierpnia ma powstać 20 stron powieści.
Praca, nie ma bumelanctwa.
-
To ty piszesz powieść?
-
Mam taki zamiar. Zaczynam w lipcu.
-
Zgaduję, że w Uniwersum Metra
-
Nie mylisz się.
-
I zgaduję, że zostanie on osadzony w tym samym miejscu, w którym ten PBF się dzieje
-
Wpleciesz tam ciekawsze historie i wątki graczy z tego pbfa?
-
Akcja powieści będzie działa się równolegle do akcji PBFa, więc wątki mogą się spotkać.
I tak, PBF jest osadzony w tym samym miejscu.
-
A ja też zacząłem powieść pisać. Skończyłem prolog na początku tego miesiąca i od tamtej pory nawet nie otworzyłem pliku.
-
A ja stwierdziłem, że jeżeli nie spotkam się z moimi deadlineami na czas, to zrobię coś co mnie zaboli.
Np. kupię Fallouta 76.
-
@Radiotelegrafista napisał w Posterunek:
A ja stwierdziłem, że jeżeli nie spotkam się z moimi deadlineami na czas, to zrobię coś co mnie zaboli.
Np. kupię Fallouta 76.
Ale nie krzywdź siebie tak mocno
-
Nie ma zbyt mocno w tym przypadku. Mam pomysł, poświęcony już trud, kilkadziesiąt złotych wydanych na mapy okolicy. Ja to napiszę i wydam, choćbym miał pozbyć się połowy moich mebli w lombardzie.
-
Chodziło mi o kupno F76 ale k
-
To jak Radio, wrzucić swoją KP?
-
Możesz, jak najbardziej, ale rozgrywkę zaczniemy dopiero za kilka dni, gdy wrócę z pielgrzymki. Możesz także wstrzymać się jeszcze, dać PwK do czasu aż uzupełnię wyspecjalizowane informacje.
-
No, moi mili. Wygląda na to, że skończyłem wszystko co potrzebne do rozpoczęcia rozgrywki. Brakuje wyłącznie kart postaci.