Karczma, czyli tradycyjny temat offtopowy
-
Miejsce na rozmowy dookoła gry poza grą
-
Hello.
-
Skończyłem ogólny opis magii. To samo zrobię dziś jeszcze z alamachem i beztiariuszem. Dajcie mi proszę znać, co jeszcze chcielibyście żeby powstało zanim zaczniemy grać
-
Dobra, pbf postawiony i względnie grywalny, także niniejszym oficjalnie otwieram temat kp. Więcej rzeczy będzie pojawiać się z czasem, bo póki co muszę nadrobić pare zaległości, które narobiłem sobie w innych pbf, z kolei lokacje pojawią się gdy powstaną pierwsze kp. W razie pytań wiecie jak się że mną skontaktować. Indżojcie!
-
Odpisy pojawią się w piątek, a dla tych, którzy dadzą odpis zwrotny, również w sobotę i/lub niedzielę.
W środę wejdzie dodatek “Futerkowcy”, czyli 5 nowych czarów, trzy nowe rasy, 5 nowych bestii, 3 nowe wpisy w alamachu i 1 nowe bóstwo, wszystko związane z nazwą.
-
W związku z otwarciem Zórz Gulasza dodatek przełoży się na weekend. Z dobrych wiadomości zamiast tego jutro odpisy.
-
Co się odwlecze, to się odwlecze… Ale hop, siup, jest
-
Jutro odpisy
-
Hey kiddo, daddy’s home!
-
Kto tu jeszcze jest, czeka i chciałby odpis? Nie mogę powiedzieć na jak długo będę aktywny, ale obstawiam że mniej więcej do stycznia bo mam teraz sezon ogórkowy na studiach do Trzech Króli
-
Jaaaaaa! Chyba że nie odpisałem…
-
Ja czekam i chętnie będę kontynuować.
-
Guten Tag.
-
Covid mnie dojechał, mam taką gorączkę, że do świąt nie będzie odpisów raczej, do głównie do Kuby, ale też maksia jak odpisze albo kogokolwiek kto zrobi postaćkę
Całuski, Jurek -
Zdrowia!
-
Nie daj się.
-
Dwie sety walnij i będzie ok.
-
@Bzdurek napisał w Karczma, czyli tradycyjny temat offtopowy:
Covid mnie dojechał, mam taką gorączkę, że do świąt nie będzie odpisów raczej, do głównie do Kuby, ale też maksia jak odpisze albo kogokolwiek kto zrobi postaćkę
Całuski, Jurek
Odpiszę, ale też najpewniej po świętach! -
Siemson. Czy mogę grać zdeformowanym magią (klątwą) dzikusem wyglądającym jak zwierzoludź z WH?
-
Eee
-
Tak
-
Chyba że będzie źle zrobiona
-
Wtedy nie :V
-
Sam pomysł na postać jest ok
-
Hej słońca, jestem i jakiś czas pewnie będę, chociaż wiecie jak to ze mną jest więc nic nie obiecuję. Ale jest szansa bo mam plan że dołączy mój ziom irl, więc będzie mnie motywował. Tak czy inaczej jak ktoś jest zainteresowany zapraszam
-
Jej