Czat
-
Zrobię bohatera, który przeszkodzi w napadzie. Będzie z Ligii Herosów więc szykujcie dupska
-
To będzie pięciu na jednego. Przy walce będziesz miał kiepskie szanse
-
Szczerze ostatnio też myślałam nad zrobieniem w końci tutaj postaci (jakiś rok+ po dołączeniu do grupy), ale trochę się z tym spóźniłam i nie jestem pewna, czy mogę się wam do napadu jeszcze wepchnąc (chociażby właśnie jako bohater który lekko spóźniony stara się zrobić damage control)
-
Im nas więcej tym weselej
-
Boję się tylko, że Kubie tętniak wyskoczy, jeśli po tym, jak dostał potwierdzenie, że nikt już do napadu nie dołączy, dołączyły znikąd nagle aż dwie osoby (co prawda, po przeciwnej stronie, ale wciąż)
-
Jeśli reszta nie będzie mieć nic przeciwko to można.
-
O ile to będzie mieć ręce i nogi, i nikt nie będzie robił opóźnień jak dwa tygodnie czekania lub miesiąc na czyiś odpis, żeby akcja poszła do przodu.
-
Jestem chronically online, na mnie czekać długo nie trzeba
-
Mi to tam obojętne byle akcja się działa
-
Zrobię bohatera, który przeszkodzi w napadzie. Będzie z Ligii Herosów więc szykujcie dupska
@WikuniaAndyjska napisał w Czat:
Szczerze ostatnio też myślałam nad zrobieniem w końci tutaj postaci (jakiś rok+ po dołączeniu do grupy), ale trochę się z tym spóźniłam i nie jestem pewna, czy mogę się wam do napadu jeszcze wepchnąc (chociażby właśnie jako bohater który lekko spóźniony stara się zrobić damage control)
Dawajta będzie fajnie
-
Nie widzę przeszkód
-
@TacoWarrior @Kaloszyk
Widzę, że od ostatnich odpisów minęło trochę czasu. Można dostać odpowiedź zwrotną czy wciąż gracie? -
Odbiór ksz ksz
-
nitro, ja udar
-
Wieloswiat umarł
-
Trochę śmierć, fakt.
-
Po tym odpisie okaże się ilu chętnych pozostało do kontynuowania napadu.
-
Stawiam na dwie-trzy osoby.
-
-
Wypatrujcie mnie o brzasku, o wschodzie spogląjcie na północ.