Czat
-
I o co chodzi ze Stalową Wolą Dantego?
-
To nie noname, tylko Piechur i wierzę, że Piechur poprowadzi Złotą Dolinę w świetnego PBFa.
-
@Nero_666 napisał w Czat:
I o co chodzi ze Stalową Wolą Dantego?
[Dark Dante] Stalowa Wola
Zbiór gier PBF, mający zapewnić możliwości oddzielnego forum w ramach jednej społeczności
Wieloświat (wieloswiat.pl)
Gałąź Metra, w której odpisy są częściej niż u mnie. Gorąco polecam.
-
Że Dante ma doświadczenie (stalową wolę) w pisaniu ERP?
Nie znam człowieka, ale nowy znaczy niebezpieczny cytując wiewióra. Tu nic się nie dzieje. -
Jeżeli z góry będziesz odrzucał każdego po kolei, to raczej mało co zmieni ten stan rzeczy, przynajmniej w twojej kwestii ¯_(ツ)_/¯
-
Nie masz racji
-
Opinie rabinów na ten temat są podzielone.
-
Jest jeden rabin, który jest sędzią sprawiedliwym.
-
Dużo tych postaci pod napad na bank, a do tego jeszcze npc. Ciekawe jak się podzielą forsą
-
Kto przeżyje ten będzie się dzielił
-
Będzie meksykański standoff
-
Będzie walka na śmierć i życie
-
Stawiam 10 zł że ktoś się wykruszy po drugiej kolejce postów i zrezygnuje
-
Z góry uprzedzam, że będę wam tam odpisywać dopiero wtedy, kiedy wszyscy odpowiedzą (chyba że ktoś zrezygnuje, nie będzie dłużej aktywny i tak dalej, wtedy pominę tę osobę, żeby reszta nie musiała czekać aż za długo). I przy okazji, skoro żaden z was nie opisał mi tego banku, zabezpieczeń i tak dalej, niech nikt nie ma do mnie pretensji w trakcie fabuły, że wpadliście na coś, czego miało tam nie być.
-
Ja postulowałem za tym, żeby zrobić napad i część postaci jako bohaterzy, część jako bandyci. Można wtedy byłoby walczyć ze sobą. Tylko nikt nie chciał grać jako bohater xD
-
To zupełnie jak zabawa w szlachiców i chłopów. Otóż nikt nie chciał być chłopem.
-
Chyba, że to 1846 i Galicja.
-
Po zaakceptowaniu wampirzycy mamy wszystkie ręce na pokładzie, tak? Czy ktoś jeszcze planuje dołączyć?
-
To zależy, Kubuś. To zależy…
-
Wampirzyca była ostatnia. Mamy wszystkie ręce na pokładzie.