Czat Ogólny
-
Jeśli będzie znowu tak chujowa jak ostatnia to będę błagał adminów by cię wypierdolili stąd zważywszy, że wiele osób cię prosiło byś się wstrzymał z reklamą. No chyba, że ją skasujesz.
-
^… Bo znaki.
-
@Bóstwo-Splendoru Starałem sie z poprzednią rekalmą.
-
Starania to nie oznaka, że zrobiłeś coś dobrze.
-
Jak mi że poczekałeś na decyzję założycieli storny
-
To troll on to będzie robić nawet mimo milionów zakazów
-
To debil… ponieważ to zwyczajnie debil.
-
No to skoro to troll to czemu tak od razu nie mówicie? Trollom nie daje się atencji to się znudzą, więc nie rozumiem na chuj tyle osób pisało
-
Bo w sumie nawet bez tego by to napisał
-
Jeżeli faktycznie dał reklamę, to jest źle. Jeżeli trolluje z nią, to ok, ale właśnie nie ma się tej pewności…
-
Od razu debil bo elyta zakazała reklamy. Czekam na admina jak on zakarze reklamy to usuwam tą jedną co zrobilem i nie robie wiecej.
-
Najpierw usuń bo nie masz zgody.
-
Poprzednia opliko nie przeszkadzała neutaralnie o niej mówił
-
Marcin, jeśli poprzednia mu nie przeszkadzała to czemu jej nie usuniesz i poczekasz na zgodę Admina? Skoro poprzednia mu nie przeszkadzała to ta pewnie też nie będzie, a dodatkowo zrobisz przysługę kilku osobą i się od ciebie odwalą
Nie ma co się kłócić bez powodu -
Nie rób reklam na tę chwilę
Co jest takiego trudnego w zrozumieniu tego? @Marcin01 -
No cóż - moje zdanie:
- Lepiej jeszcze poczekać z reklamą.
- Ogólnie reklamy tworzone przez użytkowników raczej nie są idealnym pomysłem. Polecanie strony itp. jest zupełnie ok, ale reklamy w miejscach typu Vision Lighthouse raczej nie. Zresztą wystarczy przeczytać post “Przeczytaj ZANIM założysz temat”:
- Dział Baza Danych służy użytkownikom do tworzenia tematów-reklam administrowanych przez nich PBFów.
- Raczej nie uważam jednak że banowanie za to jest uzasadnione. Przynajmniej nie w takiej formie. Jeśli ktoś będzie spamował reklamami lub tworzył je dalej mimo tego, że widoczne jest że się nie podobają użytkownikom, to wtedy jak najbardziej można myśleć o banie.
EDIT:
- Oczywiście osoby prowadzące jakiś PBF mogą go reklamować gdzie chcą. Mówię tu tylko o reklamach całej strony, a nie konkretnych gier.
-
Opliko przemówił można polcecać stronę jest dobrze
-
Chyba zaraz zmienię zdanie co do banów…
-
Jest dobrze
-
@opliķo napisał w Czat Ogólny:
> 1. Lepiej jeszcze poczekać z reklamą.
@Marcin01 Ślepy?