Czat Ogólny
- 
No cóż, co miało powstać to powstało. 
- 
Ten post został usunięty!
- 
Rzut testowy, 
- 
Koniec przymusu ściągania gry na DSC żeby używać kostek 
- 
Przy czym będę musiał jeszcze przetłumaczyć te kości, skoro już reszta jest po polsku 
- 
@PanHejter napisał w Czat Ogólny: Koniec przymusu ściągania gry na DSC żeby używać kostek Tylko że Opliko zrobił na jeja bota od kości :v 
- 
Cśśss 
- 
Test potencjalnie bardziej przejrzystej rozpiski Jednostki Cesarstwa TiramisuPojazdy Pancerne 
 -–- 
Czołg podstawowy Panna Cotta  
 Główny trzon sił pancernych Cesarstwa wyposażony w 120 milimetrowe działo firmy Spagetti Bolognese o doskonałej celności i doniosłości. To w połączeniu z nowoczesnym pancerzem oraz mocnym silnikiem zapewnia wszelkie niezbędne cechy wymagane czołgowi do przeżycia.
- 
Niszczyciel czołgów Muffinka Wyspecjalizowany wóz przeznaczony do zwalczania czołgów i pojazdów przeciwnika swym wybornym działem Mozarella Extra Boost o kalibrze 169 milimetrów jakie penetruje każdego wroga na wylot ku chwale Cesarstwa. Niedostatki w pancerzu wynagradza absurdalną mobilnością.
- 
Bojowy Wóz Piechoty Pudding BWP przeznaczony do transportowania i wspierania piechoty. Wyposażony w lekkie działko automatyczne Sweet Home Alabama kalibru 30 milimetrów idealne do zwalczania siły żywej i lekkich pojazdów. Ponoć historia jego powstania wynikła z racji fuzji dwóch firm tej samej rodziny na skutek małżeństwa.
 Pojazdy tyłowe 
 -–- 
Transporter Piechoty Racuch Typowy transporter gąsienicowy do przerzucania piechoty i okazjonalnego wgniatania błotników. Z racji tej wady fabrycznej niemożliwej do naprawy nikt nie chce się przyznawać do bycia kierowcą tego pojazdu, zwłaszcza przed przełożonym.
- 
Ciężarówka transportowa Croissant Pojazd do transportu wszystkiego co się nawinie ale głównie są to dezerterzy chcący uciekać z linii frontu. Z racji tego ciężarówkę wyposażono w zapas bagietek, zestaw lusterek do obserwowania linii frontu oraz zapasowy bieg do tyłu służący do ewakuacji w razie napotkania wroga na tyłach.

- 
- 
Test możliwości tworzenia rarity broni: Ekwipunek: - Lina
- Racje żywnościowe
- Mocny topór dwuręczny
- Tarcza zimowego błysku
- Napierśnik powlekany złotą łuską
- Ostrze ostatecznego rozpierdolu
 Możliwości są ciekawe. 
- 
Ta-da - i już jest po polsku 
- 
[roll]2d6[/roll] 
- 
Tego tu nie ma :C 
- 
Jest 
- 
- 
Ja tego nie mam.  
- 
Nie masz edytora czy nie masz ikonki kości? 
- 
@PanHejter napisał w Czat Ogólny: Nie masz edytora czy nie masz ikonki kości? Ikony kości, jak widać na załączonym obrazku 
- 
A wyloguj się i wloguj jeszcze raz w międzyczasie robiąc to samo z przeglądarką. 
- 
A to interesujące, sprawdziłem skórkę i to nie jej wina. 
- 
Witam wszystkich