Czat Ogólny
-
aaa
-
A, dobra, po prostu z jakiegoś powodu jest ustawione na niewyświetlanie
-
Hmm… Nie powinno tak być. Nie widzę w żadnym stylu ustawiania display:none dla li
-
Wyczyściłem cache cloudflare, spróbuj odświeżyć ctrl+F5
-
Dalej nic
-
Na domyślnej skórce też nie działa?
-
Nie
Przy okazji, proponuję stworzenie kategorii lub tematu na pomoc techniczną
-
¯\_(ツ)_/¯
Dodatki?
Ktoś inny zgłasza podobny problem?Bo na razie nie mogę zreplikować i nie widzę żadnego sensownego źródła problemu, więc nie mam w sumie jak pomóc…
https://wieloswiat.pl/category/4/sprawy-wieloświatu - dodaj nowy temat z problemem
-
Dobra, jak się tworzy temat to się pojawia, i to będzie ostatnia odpowiedź na ten temat tutaj
-
Halo, halo, jak mnie słychać?
-
Dobrze cię słychać
-
Nie obwiniajcie mnie o bycie konserwatywną cebulą czy coś, ja po prostu chcę mieć pewność, że to wypali, więc nie spodziewajcie się ani mnie, ani moich PBF’ów, za często na tej stronie, dopóki nie będę mieć pewności, że Wieloświat jest naprawdę tak dobry, jakim go reklamujecie i jakim chciałbym go widzieć.
No i podziwiam nie tylko za pomysł, ale i wcielenie go w życie, do tego tak skutecznie. -
To zrozumiałe, w końcu taki Elraid to dosyć obszerny PBF z dużą historią przeniesienie go na mniej stabilną stronę mogłoby mu zaszkodzić.
Jednak zachęcam do stworzenia tu jakichś małych pobocznych projektów, albo chociaż gry. Kto wie może się przekonasz.
Zwłaszcza ze umożliwiamy automatyczna konwersje PBFów(chyba)
-
No cóż, ja nie mam z tym żadnego problemu
Tak jak napisał Hejter - przenoszenie niektórych PBF’ów na nową stronę może im zaszkodzić.
I tak, mam skrypt do prawie automatycznego przeniesienia pbf’ów z jeja (trzeba tylko się bawić w ikony, wygląd kategorii, kolory it.
)
-
Czym różni się ten Czat od tego, na którym aktualnie piszemy?
-
Do wiadomości można łatwo dotrzeć… i zostają tu na zawsze
Zarazem szczegół i niewiele -
Rozumiem, dzięki.
-
Siema
-
elo
-
aha