Czat Ogólny
-
Jeśli nie lubisz systemu czatu na stronie, albo po prostu chcesz by to co napiszesz zostało na dłużej i było łatwiejsze do znalezienia, to możesz wykorzystać właśnie ten temat.
-
Nie myślałem, że mogę tutaj zrobić temat.
-
Ta, tutaj możesz, bo do tego też jest ta kategoria.
Tu ma być offtop itp. -
No cóż, co miało powstać to powstało.
-
Ten post został usunięty! -
Rzut testowy,
-
Koniec przymusu ściągania gry na DSC żeby używać kostek
-
Przy czym będę musiał jeszcze przetłumaczyć te kości, skoro już reszta jest po polsku
-
@PanHejter napisał w Czat Ogólny:
Koniec przymusu ściągania gry na DSC żeby używać kostek
Tylko że Opliko zrobił na jeja bota od kości :v
-
Cśśss
-
Test potencjalnie bardziej przejrzystej rozpiski
Jednostki Cesarstwa Tiramisu
Pojazdy Pancerne
—-
Czołg podstawowy Panna Cotta
Główny trzon sił pancernych Cesarstwa wyposażony w 120 milimetrowe działo firmy Spagetti Bolognese o doskonałej celności i doniosłości. To w połączeniu z nowoczesnym pancerzem oraz mocnym silnikiem zapewnia wszelkie niezbędne cechy wymagane czołgowi do przeżycia. -
Niszczyciel czołgów Muffinka
Wyspecjalizowany wóz przeznaczony do zwalczania czołgów i pojazdów przeciwnika swym wybornym działem Mozarella Extra Boost o kalibrze 169 milimetrów jakie penetruje każdego wroga na wylot ku chwale Cesarstwa. Niedostatki w pancerzu wynagradza absurdalną mobilnością. -
Bojowy Wóz Piechoty Pudding
BWP przeznaczony do transportowania i wspierania piechoty. Wyposażony w lekkie działko automatyczne Sweet Home Alabama kalibru 30 milimetrów idealne do zwalczania siły żywej i lekkich pojazdów. Ponoć historia jego powstania wynikła z racji fuzji dwóch firm tej samej rodziny na skutek małżeństwa.
Pojazdy tyłowe
—-
Transporter Piechoty Racuch
Typowy transporter gąsienicowy do przerzucania piechoty i okazjonalnego wgniatania błotników. Z racji tej wady fabrycznej niemożliwej do naprawy nikt nie chce się przyznawać do bycia kierowcą tego pojazdu, zwłaszcza przed przełożonym. -
Ciężarówka transportowa Croissant
Pojazd do transportu wszystkiego co się nawinie ale głównie są to dezerterzy chcący uciekać z linii frontu. Z racji tego ciężarówkę wyposażono w zapas bagietek, zestaw lusterek do obserwowania linii frontu oraz zapasowy bieg do tyłu służący do ewakuacji w razie napotkania wroga na tyłach.
-
-
Test możliwości tworzenia rarity broni:
Ekwipunek:
- Lina
- Racje żywnościowe
- Mocny topór dwuręczny
- Tarcza zimowego błysku
- Napierśnik powlekany złotą łuską
- Ostrze ostatecznego rozpierdolu
Możliwości są ciekawe.
-
Ta-da - i już jest po polsku
-
[roll]2d6[/roll]
-
Tego tu nie ma :C
-
Jest
-
-
Ja tego nie mam.
-
Nie masz edytora czy nie masz ikonki kości?
-
@PanHejter napisał w Czat Ogólny:
Nie masz edytora czy nie masz ikonki kości?
Ikony kości, jak widać na załączonym obrazku
-
A wyloguj się i wloguj jeszcze raz w międzyczasie robiąc to samo z przeglądarką.
-
A to interesujące, sprawdziłem skórkę i to nie jej wina.
-
Witam wszystkich
-
Dzień dobry
@Rafael-Rexwent napisał w Czat Ogólny:
A wyloguj się i wloguj jeszcze raz w międzyczasie robiąc to samo z przeglądarką.
Dalej nic
-
Jaka przeglądarka?
-
Vivaldi, ale na Operze też nie działa, bo przed chwilą sprawdziłem.
-
Jakbym chciał zrobić tu PBFa to jak to wszystko tutaj działa XD
-
Się pogubiłem
-
Za dużo przycisków
-
U mnie działa w Vivaldi:
-
@Sad-Cat akurat by zrobić PBF’a obecnie musisz się zgłosić do adminów (czyli do mnie albo do Hejtera) by stworzyć ci kategorię na niego - później większość rzeczy jednak będziesz mógł zrobić sam.
-
No dobra, to się zgłoszę jakoś przez weekend, na razie muszę przemyśleć setting
-
A coś z powiadomieniami nie działa na Firefoxie
-
Jak coś to jak na razie jako adma masz mnie i pana Opliko
-
To ja nie wiem, dlaczego
-
Klikam żeby pozwolić na powiadomienia i i tak się to okienko wyświetla za każdym razem jak odświeżam stronę
-
Na jakiej przeglądarce?
-
Firefox
-
Teraz wyłączyłem i już się nie pojawia
-
Naciśnij na tę kłódkę przy pasku adresu i zobacz czy tam jest uprawnienie do powiadomień
EDIT: A, ok. Problem jakoś rozwiązany… -
aaa
-
A, dobra, po prostu z jakiegoś powodu jest ustawione na niewyświetlanie
-
Hmm… Nie powinno tak być. Nie widzę w żadnym stylu ustawiania display:none dla li
-
Wyczyściłem cache cloudflare, spróbuj odświeżyć ctrl+F5
-
Dalej nic
-
Na domyślnej skórce też nie działa?
-
Nie
Przy okazji, proponuję stworzenie kategorii lub tematu na pomoc techniczną
-
¯\_(ツ)_/¯
Dodatki?
Ktoś inny zgłasza podobny problem?Bo na razie nie mogę zreplikować i nie widzę żadnego sensownego źródła problemu, więc nie mam w sumie jak pomóc…
https://wieloswiat.pl/category/4/sprawy-wieloświatu - dodaj nowy temat z problemem
-
Dobra, jak się tworzy temat to się pojawia, i to będzie ostatnia odpowiedź na ten temat tutaj
-
Halo, halo, jak mnie słychać?