Czat
-
Ale przyjemnym wizualnie.
-
A dziękuję, dziękuję.
-
Prawdopodobnie jutro zrobię odpisy.
-
Zdrowia i szczęścia użytkownikom tego PBFa w te święta! Dobrze spędzonych dni, motywacji i wielu pomysłów życzy Radio!
-
Niech Ci fale długie będą!
-
Woo, wpadłem na pomysł na postać, a raczej na postać i dużą grupę jej towarzyszy.
-
Możesz rozwinąć?
-
Za momencik.
-
Koncept jest taki: Kierowca w wieku średnim/Menadżer startującego zespołu punkowego składającego się z paru nastolatków. Cały ten kramik startowałby kilka dni po rozpoczęciu epidemii. Kierowca/Menadżer byłby takim typowym wujkiem, który z wszystkich sił stara się o uznanie w oczach młodzieży, dlatego próbuje być “cool” i “w dechę”, źle używa młodzieżowego slangu, a tym samym przyprawia o fale zażenowania swojego bratanka/siostrzeńca, który także jest członkiem zespołu. Właśnie, ważne też będzie to, że każdy dzieciak będzie rozwiniętą, silnie zarysowaną postacią z własnym charakterem. Nie będzie tam osób mniej czy bardziej ważnych, bo cała rozgrywka, poza przetrwaniem, będzie opierała się także na utrzymaniu morale i dobrych relacji wśród grupy, a także na dobrym wykorzystaniu umiejętności i cech każdego jej członka.
-
Brzmi ciekawie i będzie stanowić to dla mnie w pewnym sensie wyzwanie, gdyż musiałbym się postarać przy bohaterach i umiejętnie zarysować ich charakter i się trzymać tego, co może czasami sprawić problem, ale myślę, że dałbym radę.
-
W takim razie dopisuję tą kartę do listy “do zrobienia”
-
Mam pytanie potrzebne mi do stworzenia postaci - czy rozgrywka “kilka dni po” rozpoczyna się w okresie wakacyjnym?
// P.S. zapomniałeś odpisać Erice :v // -
Na to pytanie nie potrafię odpowiedzieć XD Jakoś nie trzymałem się mocno ramy czasowej i u każdego rozgrywka zaczyna się wiosna/lato/wczesna jesień.
//Ups, zrobię, jak będę mieć chwilę.// -
To uznajmy, że mój Stanley Butthurt będzie zaczynał późnym latem/przed wrześniem.
-
Czemu Butthurt? XD
-
Szukałem jednego z najnudniejszych, najbardziej ofermowych nazwisk dla nauczyciela, któremu dotychczas niewiele rzeczy wychodziło w życiu. Ale może jeszcze to zmienię.
-
Wybaczcie brak odpisów, ale albo nie mam siły, albo czasu. W wolnej chwili postaram się odpisać i może przygotuję jakąś małą niespodziankę.
-
O, to ciekawe. Ja, z względu na brak zajęć szkolnych przez najbliższe dwa tygodnie, raczej skończę kartę jeszcze w tym tygodniu.
-
Zapowiada się na to, że odpisy będą częściej przez zamknięcie szkół, więc gitara
-
Kurwa, a ja zapomniałem o istnieniu tego PBF’a…