Czat
-
Możesz rozwinąć?
-
Za momencik.
-
Koncept jest taki: Kierowca w wieku średnim/Menadżer startującego zespołu punkowego składającego się z paru nastolatków. Cały ten kramik startowałby kilka dni po rozpoczęciu epidemii. Kierowca/Menadżer byłby takim typowym wujkiem, który z wszystkich sił stara się o uznanie w oczach młodzieży, dlatego próbuje być “cool” i “w dechę”, źle używa młodzieżowego slangu, a tym samym przyprawia o fale zażenowania swojego bratanka/siostrzeńca, który także jest członkiem zespołu. Właśnie, ważne też będzie to, że każdy dzieciak będzie rozwiniętą, silnie zarysowaną postacią z własnym charakterem. Nie będzie tam osób mniej czy bardziej ważnych, bo cała rozgrywka, poza przetrwaniem, będzie opierała się także na utrzymaniu morale i dobrych relacji wśród grupy, a także na dobrym wykorzystaniu umiejętności i cech każdego jej członka.
-
Brzmi ciekawie i będzie stanowić to dla mnie w pewnym sensie wyzwanie, gdyż musiałbym się postarać przy bohaterach i umiejętnie zarysować ich charakter i się trzymać tego, co może czasami sprawić problem, ale myślę, że dałbym radę.
-
W takim razie dopisuję tą kartę do listy “do zrobienia”
-
Mam pytanie potrzebne mi do stworzenia postaci - czy rozgrywka “kilka dni po” rozpoczyna się w okresie wakacyjnym?
// P.S. zapomniałeś odpisać Erice :v // -
Na to pytanie nie potrafię odpowiedzieć XD Jakoś nie trzymałem się mocno ramy czasowej i u każdego rozgrywka zaczyna się wiosna/lato/wczesna jesień.
//Ups, zrobię, jak będę mieć chwilę.// -
To uznajmy, że mój Stanley Butthurt będzie zaczynał późnym latem/przed wrześniem.
-
Czemu Butthurt? XD
-
Szukałem jednego z najnudniejszych, najbardziej ofermowych nazwisk dla nauczyciela, któremu dotychczas niewiele rzeczy wychodziło w życiu. Ale może jeszcze to zmienię.
-
Wybaczcie brak odpisów, ale albo nie mam siły, albo czasu. W wolnej chwili postaram się odpisać i może przygotuję jakąś małą niespodziankę.
-
O, to ciekawe. Ja, z względu na brak zajęć szkolnych przez najbliższe dwa tygodnie, raczej skończę kartę jeszcze w tym tygodniu.
-
Zapowiada się na to, że odpisy będą częściej przez zamknięcie szkół, więc gitara
-
Kurwa, a ja zapomniałem o istnieniu tego PBF’a…
-
Istnieje, istnieje. Nawet możliwe, że pojawią się dzisiaj odpisy :v
-
Ło, ciekawe czy zdążę z kartą przed nimi.
-
Ze startem i tak będziesz musiał poczekać, bo będę musiał zapoznać się z każdą postacią i wymyślić jakiś zajebisty start.
-
Mała cena za przyjemną rozgrywkę.
-
Zohan, bo wynikła taka sytuacja, że już jutro najpewniej skończę postać. W związku z tym zwracam się z pytaniem - czy mogę sam, po stworzeniu przez Ciebie tematu, stworzyć swój post startowy? A jeżeli nie, to czy mogę nakreślić, jak ja go widzę?
-
Może kogoś to zainteresuje, może nie, ale dodałem jeden nowy tryb, który pozwala graczowi rozpoczęcie akcji kilka lat po. Choć bardziej to kieruję do Kuby albo Radiotelegrafisty, ale może komuś zachce się kiedyś zagrać w tego chujowego PBF-a xD
-
Hmm.
-
Mam dobrą i zła wiadomość.
-
Dobra jest taka, że za tydzień wracam, więc przed studiami będę chciał nadrobić te dwa miesiące
-
A zła jest taka, że pewnie nie będzie mi się chciało xD
-
Rel
-
Szanowni państwo, kochani moi
Uprzejmie informuję, że odpisy kiedyś się pojawią, muszę tylko znaleźć czas i chęci (np. do życia). Może do końca listopada nadrobię wszystko lub jakoś na początku grudnia
elo 420
-
a, no i wtedy bym wrócił do regularnych odpisów, bo przez ostatnie trzy miesiące chujnia z czasem i chęciami
-
To ja dam odpisy moim postaciom
-
Ja z chęcią zagram, jeśli mistrz gry będzie aktywny
-
@Piechuuur możesz już zaczynać tworzyć kartę, bo szykuje odpisy, które pojawią się w najbliższym czasie.
-
Przyjąłem, w weekend się za nią wezwę.
-
@Anthropophagus napisał w Czat:
@Piechuuur możesz już zaczynać tworzyć kartę, bo szykuje odpisy, które pojawią się w najbliższym czasie.
Done
-
sprawdzę wieczorem