Sugestie, czyli temat organizacyjny
- 
Możesz sprawdzić. 
- 
@Typownicki napisał w Sugestie, czyli temat organizacyjny: I zostaje przy tym co proponuje. Jedno nie wyklucza drugiego, w tej rasie mężczyźni mogą wyglądać tak jak ty proponujesz, a kobiety tak jak ja proponuję. 
- 
Ewentualnie mogłyby istnieć dwie odmiany, tak jak współistnieli neandertalczycy i homo sapiens. 
- 
Jakoś tego nie widzę. Ale 1+ za chęci. 
- 
Dostanę własną Snek Waifu? 
- 
Kiedyś. 
- 
Zależy jaką 
- 
@Vader napisał w Sugestie, czyli temat organizacyjny: Dostanę własną Snek Waifu? 
- 
Ale taka wężowo-wężowa, czy taka ludzko-wężowa? 
- 
Ludzko-wężową, ludzko-wężową wybierz panie! 
- 
Taka jak w XCOM. 
- 
No to się nie dogadamy. 
- 
Znaczy się, wężowo-wężowa to wąż, więc chyba ludzko-wężowa pasuje bardziej do tej z XCOM… 
- 
My to się dogadamy. Przynajmniej w kwestii wężowych dziewczyn. 
- 

- 
Ciągle lepsze, niż siedzenie przez dwie dekady na pustynii i masturbowanie się do wspomnień, jak to się było Rycerzem Zakonu Jedi. 
- 
Wstaw tutaj oooooooooh. 
- 
Akceptuję i kiedyś tam dodam, choć z moimi uwagami, bo choć Rango to był bardzo dobry film, to nie zgodzę się na spluwę w ogonie. Co do łowców nagród, kelnerek i tak dalej nie mam zastrzeżeń, ale uprzedzam, że powinno się to tyczyć pracy z innymi rasami, niż ludzie, ksenofobia robi swoje. No i nie podoba mi się koncept tego, żeby potrafili korzystać z broni palnej, skoro jest to rasa tak młoda. 
- 
Prawdę mówiąc, to spluwa w ogonie to małe nawiązanie. No i w sto lat chyba da się nauczyć strzelać z broni. 
- 
@Kubeł1001 Jeżeli będę ci odpisywał w twoich PBFach przynajmniej raz na tydzień do końca roku, to czy dostanę własną Snek Waifu?