Bar
-
-
-
-
Radiotelegrafista
Kuba1001 pisze:Informuję tylko tu, ale niech jakiś serdeczny jeleń da też znać na innych grupach: ktoś, co prawda przypadkiem, ale jednak, zalał mi laptopa. Teraz się suszy, z dołączonym zasilaniem i baterią, a ja liczę na to, że po wysuszeniu i oddaniu fachowcom będzie działać. Do tej pory moja aktywność będzie gwałtownie ograniczona, chyba że odpalę laptop zastępczy.
-
-
-
-
-
-
Reichtangle
Jakie są poziomy magii poniżej mistrzowskiej i zaawansowanej? I znalazłem pewien problem w opisie Ubairgów:
Kuba1001 pisze:Ubairgowie żyją maksymalnie ćwierć wieku, z reguły jednak dokonują żywota w wieku mniejszym o około pięćdziesiąt lat, acz wojowniczy tryb życia sprawia, że giną mając na karku ledwie setkę.
Żyją w końcu 25 lat czy 100?
-
-
-
-
Odpisy zacznę za chwilę, kosmetykę w podpiętych tematach zostawiam sobie na dzień, teraz mi się nie chce.
-
Halo, halo, tutaj Radio Wolne Radio. James chyba zatracił się między odpisami.
-
Wystarczyła godzina ogrywania nowej gierki, którą dziś kupiłem, a wpadłem przynajmniej na kilkanaście różnych wątków dla postaci. Szkoda tylko, że większość aktywnych ma już coś do roboty, więc jakby komuś się nudziło i miał chęć na ciekawy wątek, ale bez pomysłu na rozwiniętą postać, to zapraszam.
-
Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad pòłkoniem-zastępcą Konstabala, ale jak na razie brakuje mi Konstabla.
-
No to fajny ten Konstabl, co bierze na służbę nieludzi. Zwłaszcza, że nawet ludzi zbytnio nie może brać, bo to on jest od bycia pomagierem.
-
Teraz przynajmniej powód, dla którego nie zrobię tej postaci, jest złożony.
-
Dlatego rób zwykłego rewolwerowca, najzwyklejszą w świecie postać, i daj się ponieść przygodzie, którą wykreuję. Tak jak każdy inny, mam więcej wątków, niż postaci, którym mogę je dać.