Czat
-
To dość tchórzliwa rasa, więc nie ma co się dziwić. A wiele innych zareagowałoby podobnie na widok kompana, którego jakiś kamienny potwór, któremu nic nie mogą zrobić, rozrywa na strzępy.
-
Just act natural.
-
Jakbym urodził się goblinem w świecie fantastycznym to walczyłbym do końca. One i tak nie mają rodzin ani żon i nic do stracenia
-
Gobliny są rasą grywalną, więc nic nie stoi na przeszkodzie.
-
Nie lubię być niski i zielony
-
Wy macie jakiś fetysz do tego Nawiedzonego Zamku czy co?
-
Bruh.
-
A oni myśleli, że ja żartowałem z tymi spadającymi krowami.
-
Czy nie jest to przypadkiem pierwszy zgon od 1 kwietnia 2018 roku?
-
Tak.
-
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
(www.youtube.com)
-
Oof.
-
Powtórzę to jeszcze raz: Ostrzegałem, najpierw ogólnie, tutaj, na Czacie, a później jeszcze wprost napisałem to przy okazji poprawek do Karty Postaci.
-
@radiotelegrafista napisał w Czat:
Wy macie jakiś fetysz do tego Nawiedzonego Zamku czy co?
Tam można powalczyć z innym graczem i na odludziu jest. Jak w mieście z innym graczem walczyć?
-
Zgon jest nieuzasadniony
-
Zamek olbrzyma Hekarza nie jest jedynym odludziem.
-
Jedynym gdzie się biją gracze
-
A myślałem, że historia tworzenia postaci, by tylko ruszyć zabić postać innego gracza skończyła się z Albertem.
edit: Hekarz poprosił o spokój i wypadałoby to uszanować.
-
Gdyby ten PBF miał polegać na walce graczy, to nazwałbym go Arena Zagłady czy coś, a nie Elarid, i nie budowałbym przez wiele lat z całą masą ludzi tego świata przedstawionego. Tutaj stawiamy jednak na indywidualną rozgrywkę, interakcję z postaciami niezależnymi i tak dalej.
A jako że jesteś nowy mogę dać ci taryfę ulgową, bo jednak rozumiem, że spędziłeś czas nad tą Kartą i śmierć postaci jest mało satysfakcjonująca, więc mogę wykasować wszystkie posty, twoja postać dalej żyje, a ty zaczynasz w innym miejscu. Jeśli cię to nie interesuje, to przykro mi, ten PBF tak nie działa. -
Pasuje mi zgadzam się