Czat
-
Ciemno widzę ten pomysł.
-
To będzie chyba drugi czarn… Znaczy mroczny mag w historii grupy, co nie?
-
Moi prawnicy zabronili mi opowiedzieć ten żart.
-
Historia będzie dosyć tragiczna. Wychował się bez ojca
-
O mój Boże.
-
odblokowałem ludzi zablokowanych daje im statnią szanse
-
@piechuuur napisał w Czat:
Będę robił czarnego znaczy mrocznego maga
ta postac prześladowana bdzie ze wzgledu na kolor skóry. to nie netflix murzyn w średniowieczu nie przejdzie prześladowany będzie niewolnikiem nie będzie nikim ważnym bdedzię
-
Moja szczera reakcja na tę informację:
-
Dawny użytkownikodpowiedział theslowestfootintheeast o ostatnio edytowany przez
@theslowestfootintheeast ok możesz zamilczeć pozwalam ci
-
murzyn w fantasy średniowieczu nie przedzie to nie scifi
-
-
O hej @Taczkajestcool. Teraz masz okazję w końcu załatwić sprawę z Vigo. Jestem aktywny, ty wróciłaś, wszystko pasuje ^^
-
Taczka!
-
nie mogłam sobie tak po prostu odpuścić tej audiencji u Vigo, chociaż musiała trochę odczekać xd
-
Właśnie śmiesznie wyszło, bo jakbyś skończył rozmowę z tym Hobbitem to miałem wprowadzić postać Taczki jako NPC, żeby ci opowiedziała o swojej sprawie.
-
Gdzie można dać propozycje nowej rasy?
-
Jam nie Kuba, ale myślę że będzie dobrze jeżeli tu wrzucisz.
-
Ta, śmiało.
-
Tigerianie - rasa humanoidalnych kotowatych, ktöre wyróżniają się na tle innych ras swoją brutalnością, a także wszystkożernością w dosłownym znaczeniu. Tigerianie dzielą się między sobą na różne odmiany kotowatych i tak mamy tigerian tygrysiej, lwiej czy też panterzej odmiany. Między sobą samce Tigerian walczą o dominację nad watahą i możliwości dowodzenia nią. Samce tej rasy z reguły mierzą od metra osiemdziesiąt do dwöch metrów i trzydziestu pięciu centymetrów wzrostu, jednak za standardowy wzrost uznaje się dwa metry. Najciekawsza jest dzikość i jednoczesne połączenie cywilizacji. Tigerianie są czymś pomiędzy elfami a orkami, z jednej strony żyją w lasach, a z drugiej strony mogą równie dobrze żyć w każdym innym środowisku. Tam gdzie dużo i duża zwierzyna, tam zjawiają się przedstawiciele tej kociej ras. Nie są aż takimi dzikusami jak wydaje się innym, gdyż już dawno opanowali procesy metalurgiczne jak choćby przetapianie żelaza i tworzenie z niego stali.
Wielu Tigerian opuszcza watahy, żeby szukać szczęścia. Trafiają wtedy najczęściej do orczych band, gdzie mogą się wykazać. Rasa ma predyspozycje magiczne do Magii Ziemi. Przedstawiciele tej rasy są podzieleni w przypadku stron konfliktów. Jedni żyją na równi z elfami, drudzy z orkami, a jeszcze inni po prostu trzymają z tym, komu bardziej się opłaca służyć. Jest to zdecydowanie brutalna rasa, która nie jest bezrozumna w swej krwiożerczości.
-
@Piechuur To chyba z Sugestiami się pomyliło.