Kawior i kieliszki z wódką
-
Miejsce do pisania o wszystkim oraz o niczym.
-
a więc serwus
-
szalom
-
Jak ci się chce, to możesz przekopiować te swoje sugestie tutaj. Ja bym to zrobił, ale dużo roboty jest z edytowaniem tekstu.
-
O, jestem w grupie.
-
Co z grupą?
-
Na razie mam przerwę od robienia jej, ale powinienem z tym ruszyć za jakiś czas.
-
Zrobiłbym sobie postać, sowiecką taką.
-
Nie, nie, jeszcze nie. Chcę ogarnąć pierdoly w życiu, skończyć inne karty i dopiero zabrać się za skończenie tego.
-
Czy opis Czerwonych Psów jest kompletny? Wydaje mi się, że nie.
-
Chce go skończyć jutro albo w poniedziałek.
-
Oczywiście.
-
Mam już pomysł na postać, a nawet dwie lub trzy, jednak wole poczekać na pełen opis.
-
siema, siema w końcu zacząłem nad tym pbfem pracować
-
Być może w przyszłym tygodniu ruszę dupę. Przy dobrych wiatrach ruszę dupę w ten weekend.
-
-
Czyli co, już?
-
Chyba już. Nie wiem, najwyżej się zbłaźnię.
-
Z racji tego, że jest niewiele lokacji, a pewnie nie każdemu będzie jakaś lokacja odpowiadać, to zawsze możecie coś tam wrzucić w Sugestiach
-
Czy w którymś miejscu jest opisana historia tego uniwersum i frakcje?
-
Jest podkategoria informacje np
-
W informacjach masz o frakcjach i szczątkową historię uniwersum. Stwierdziłem, że nie ma co się rozpisywać nad historią przed wystrzeleniem głowic, bo to nie miałoby największego sensu. Wołałem ten czas poświęcić na frakcje, lokacje itd.
-
Nie widzę żadnej podkategorii
-
-
Możliwe, że musisz dołączyć do kategorii jako członek. Kuba też tak robił na początku i chyba muszę coś z tym zrobić albo napisać do Opliko :v
-
Okej, pobawiłem się trochę w ustawieniach kategorii i teraz nikt nie powinien mieć żadnych problemów.
-
Hewwo
-
Mogę sobie walnąć bar na terenach Stowarzyszenia Martwych?
-
Można, jak najbardziej. Jeszcze jak.
-
Odpisy pewnie się pojawią jeszcze w tym tygodniu.
Albo i w następnym.
-
Dziękuję za wiadomość i pozdrawiam.
-
Miłego wieczoru, również pozdrawiam.
-
Chyba informacje na temat Eserowców się zepsuły.
-
Kurw, już kilka razy tak się zjebały.
-
dobra
dzisiaj skończę tą pieprzoną kartę -
no i ciul jednak jutro
-
no i ciul, historia jest do dupy, ale nie zamierzam czekać, aż mój mózg łaskawie będzie skłonny kooperować. Karta postaci Nikołaja Bogomołowa jest skończona.
-
O boże o kurwa, jednak powinienem wejść na Wieloświat te kilka dni temu. Postaram się sprawdzić jak najszybciej.
-
bez pośpiechu my towarzyszu