Zażalenia i Sugestie
-
Na niektórych stacjach znajdują się specjalne skrzynki, do których obywatele mogą wrzucić swoje skargi, problemy, propozycje i sugestie, spisane na najróżniejszych materiałach. Co jakiś czas sołtysowie stacji opróżniają te skrzynki i w mniejszym lub większym stopniu zajmują się tymi sprawami, rozwiązując je w swoim zakresie bądź przekazując je wyższej władzy.
Miejsce na wszystkie uwagi odnośnie rozgrywki. Uważasz, że element świata przedstawionego jest błędny? Pomyliłem się podczas prowadzenia fabuły danej postaci? Masz pomysł, który twoim zdaniem usprawni działanie gry? Masz sugestię, która może uczynić świat przedstawiony bardziej ciekawym? Nie wahaj się napisać o tej sprawie w tym temacie, a ja rozpatrzę ją. -
Proponuję podmienić mapę linii metra na zrzut ze schematów Google Mapy i wyrysowanie tego od nowa, obecnie jest mało czytelnie.
-
Taki był początkowy zamiar, ale nie udało mi się uzyskać wystarczająco dobrych zrzutów Google Maps. Jeżeli znalazłby się ktoś na tyle umiejętny, by je zrobić, byłbym bardzo wdzięczny.
-
Żebyś potem nie marudził, że Wujek DD to wiecznie tylko przyjdzie i marudzi.
-
Jako, że posiadam status T. W. Wujek i z tego powodu cieszę się specjalnymi przywilejami, w tym posiadanie prywatnego kanału do rozmów z Radiem, po chwilowej dyskusji zostałem oddelegowany do biurokratycznej części mego zadania.
Otóż wychodzimy z propozycją, aby otworzyć nabór graczy, którzy stworzą własne miasto w ramach projektu Uniwersum Radiomana. Osoby mieszkające w ciekawej okolicy mogą same stworzyć lokacje, postacie, historię i wszelkiej zaplecze, tak jak powstały Zdzieszowice praktycznie z niczego, patrząc przez pryzmat oryginalnego Uniwersum Głuchowskiego.
Pomyślcie tylko sami, jak szaleni interesująca mogłaby być gra w Zakopanem czy w Gdańsku, gdy pewne obrazy narysowały nam już książki Majki i Cormudiana.
-
Moje stanowisko w tej kwestii jest takie, że pomysł bardzo mi się podoba, jednak mam kilka “ale”. Po pierwsze, osoby tworzące nowe tereny musiałyby zostać GMami w ich sferze, a moimi moderatorami. Po drugie, by dodać własne lokacje w ramach PBFa, należałoby wypełnić wyczerpujący formularz, który nie zostawi wątpliwości odnośnie sensowności i kompletności pomysłu. Po trzecie, wraz z pierwszą po Zdzieszowicach, zaakceptowaną lokacją, cały PBF zostałby podzielony na podkategorie odpowiadające poszczególnym lokacjom. Dla przykładu mielibyśmy kategorię “Zdzieszowice”, dalej kategorię “Lund” czy “Szczecinek”.
Moje pytanie do was, czyli graczy obecnych oraz przyszłych, brzmi: Czy podoba wam się ta idea? Czy chcielibyście dokonać zmian w poszczególnych sektorach realizacji tej idei? A może uważacie, że ten pomysł jest do kitu? Będę bardzo wdzięczny za podzielenie się opinią.
-
Jako, że nie ma żadnych głosów sprzeciwu (a właściwie to żadnych w ogóle), pomysł @Dark_Dante przechodzi. Formularz zgłoszeniowy zostanie utworzony wkrótce, a podkategorie zostaną utworzone wraz z pierwszym zaakceptowanym zgłoszeniem.