OFFTOP
-
Dark_Dante Wrogie niebo Legion Dusz [Dark Dante] Stalowa Wola Zgniły świt Mistrz Gry ostatnio edytowany przez
Jest kac, odpisów nie ma.
-
Na kiedy jest przewidywany start?
-
Dark_Dante Wrogie niebo Legion Dusz [Dark Dante] Stalowa Wola Zgniły świt Mistrz Gry ostatnio edytowany przez
Gdy pojawi się pierwszy gracz.
-
A nie przewidujesz jeszcze jakiegoś zbioru informacji? Mamy historię, broń i legendy, ale nie wiele poza tym.
-
A jakie konkretnie?
-
Mutanty, jakieś ważniejsze osobistości, ale przede wszystkim elementy codzienności życia post-apokaliptycznej Stalowej Woli, jakoś tak.
-
Wolę dodawać to w roku rozgrywki.
-
Liga Stalówki działa bardziej jako dobrze zorganizowana armia czy w ich szeregach raczej nie ma zbyt wielu określonych reguł, rządzi prawo najsilniejszego i samowola?
-
Raczej zwyczajowa dżungla.
-
Tutaj funkcjonuje określenie stalkera czy nie bardzo?
-
Tutaj trzymamy się klasyki.
-
Tzn?
-
Nie stosuje się tu nazwy “Łaził”, tylko “stalker”.
-
-
A co to za usuwanie postów?
-
Bo przypadkiem dodały mi się trzy, zamiast dwóch.
-
To żyje?
-
Jeszcze jak.
-
O ile poprzedniego wieczoru nie pomyliłem metanolu z etanolem, to raczej tak.
-
Kto z alkoholem metro złącza temu się agresor załącza
-
Ten post został usunięty! -
Ten post został usunięty! -
Dark_Dante Wrogie niebo Legion Dusz [Dark Dante] Stalowa Wola Zgniły świt Mistrz Gry ostatnio edytowany przez Dark_Dante
-
Powinienem tutaj zrobić drugą postać.
-
Jak utrzymasz obecne tempo odpisów, to nie widzę przeciwwskazań.
-
No i cud, miód, a nawet malina.
-
Witam
-
Jak się trzymacie obywatele?
-
-
Niektórzy mówią, że nie można chlać i jednocześnie prowadzić pbfa post-apo. Można ale trzeba dawać odpisy. Na tym polega odpowiedzialność
-
Prawda to.
-
@Protektor napisał w OFFTOP:
Niektórzy mówią, że nie można chlać i jednocześnie prowadzić pbfa post-apo. Można ale trzeba dawać odpisy. Na tym polega odpowiedzialność
To moja kwestia!
-
-
Dark_Dante Wrogie niebo Legion Dusz [Dark Dante] Stalowa Wola Zgniły świt Mistrz Gry ostatnio edytowany przez Dark_Dante
-
Znajdzie się tutaj miejsce dla kolejnego pijaka? Spodobała mi się ta melina i pewnie w tym tygodniu wykombinuję kartę postaci, jeśli nie weźmie mnie leń.
-
Znajdź sobie wolny materac, po prawej stół na szklanki, po lewej wiadro do rzygania.
I lepiej nie rozmawiaj z Andrzejem, dla dobra ogółu. -
Rozmawiałem z nim raz. Od tej pory nie mam portfela.
-
Sprzedam fajny portfel, lekko używany, 8 zł, 7 zł dla zdecydowanego kupującego.