Czat
-
Chciałbym tu zrobić postać i zagrać z kimś. Warto to robić?
-
tylko uesli bedziesz się zachowywał nie spamował gifami i nie dribnomieszczanował i burd nie robił
-
wchodzę w tematy i to wyglada jakby @Kubeł1001 pisał sam ze sobo
-
@maslak na pewno nie jest warto grać z @Bob
-
@anthropophagus Pierwsze upomnienie
-
a gdzie czwarte?
-
Jaką postać polecacie na start?
-
Jakąś oryginalną
-
nie polecam usunięto mój temat ja nie rozumiem jak można kasowac czyjś trmat nameczyłem się w robieniu tematu no napidałem tyle tekstu a Kuba mówi że nie mogę w w Polsce xaczac krew mnie zalewa
-
tak się nie robi no postać moja wzięła poszła do polski są linienie lotniczncze LOT i przyleciała samolotem do Malborka
-
To w sumie podzielę się eleganckim utworem z aktu II ULTRAKILL, samą gierkę też bardzo polecam.
https://youtu.be/4dDtRFtxTeY -
Ten post został usunięty!
-
@Nero_666
wal się na twarz
-
to nie jest tak że można albo nie można tworzyć i rozwiązywać szajki można rozwiazac szajkę czego nie rozumiesz nie chesz zrozumieć i się rzucasz kup sobie rigczu trochę
-
Ten post został usunięty!
-
konia walić nie umiesz postaci nie masz nie masz prawa się wypowiadać tutaj mówić pisać czytać nie możesz zrob postać i się wypowiadaj się
-
Oto moje oficjalne stanowisko w tej sprawie:
-
zablokowany zostajesz znów spamisz tylko
-
Może zrobimy ustawkę. Jeden, dwóch czy trzech czy tam czterech złoczyńców napada na bank, odkrywają to w równej liczbie bohaterowie i ogólnie jest napierdalanka. Są chętni na bitkę jako bohater/złoczyńca?
-
Myślę, że prędzej czy później fabuła zaaranżuje coś takiego dla naszych postaci