Jeden błąd i jedno pytanie.
-
Witam! Chciałbym się zapytać oraz poinformować o możliwym błędzie, który znalazłem (chyba, że jestem cofnięty w rozwoju i nie rozumiem tego). Wpierw pytanie. Czy w przyszłości będzie dodana możliwość stworzenia grup prywatnych lub czy już jest dodana? Teraz chciałbym zgłosić najprawdopodobniej błąd. Jak chciałem dodać nowe tło do mego profilu wykorzystując ten sam sposób co poprzednie. Wszystko świetnie. Tło wygląda dobrze. Jednakże po odświerzeniu strony tło wracało do poprzedniego stanu (grafiki). Chciałbym się dopytać czy jest to błąd, czy trzeba odczekać pewien czas by móc znów zmienić tło?
-
Dałeś “Zapisz zmiany”?
-
Tak.
-
Hmmm Ja widzę twoje tło, i co rozumiesz poprzez grupę prywatną? Niewidoczną, dla niezaproszonych?
Bo to jest jak najbardziej możliwe. Wystarczy powiedzieć co i jak. -
Właśnie o to mi chodziło jeśli chodzi o grypy prywatne. Jeśli chodzi o tło to chciałbym właśnie nowe i wyświetla się ciągle stare nawet po kilku próbach na różne sposoby. Chyba, że tylko mi wyświetla się stare tło.
-
Ten post został usunięty! -
Jakie było stare, a jakie ma być nowe? Bo to jest w zasadzie ważna sprawa. Możliwe, że tylko ty znasz swoje poprzednie.
-
Ten post został usunięty! -
Kurka rurka jeszcze w to nie umiem
-
Ale ja też to mam- chcę zmienić tło z Cejrowskim na upadek Sodomy, ale mi nie zmienia.
-
Ja chciałem zmienić z Mosleya wpierw na grubego Pawła Kukiza a teraz na Kaczonosa. Teraz zamiast Mosleya nie mogę zmienić Kukiza.
-
Ciekawe jest to, że jak na telefonie nadal mam Grubego Pawła Kukiza to na PC mam już Kaczonosa.
-
Cache, przeglądarki
-
Ogólnie polecam dać ~30-60 minut na zmiany, bo nieraz tyle może przeglądarka trzymać obrazy w cache.