Chat
-
Jebnij gdzie chcesz
-
Ble daleko od morza :v
-
byle*
-
Wyceniłem Jednostki Najemników.
Bandyci i inne szumowiny przynoszą również straty w zadowoleniu i w morale. To w końcu bandyci i inne gnojki, które normalnie macie tępić, a nie rzucać w nie złotem. -
Chciałbym powiadomić graczy Nazarisa, że wspieram społeczność LGBTP, czy jak ten skrót wyglądał, dlatego też losowo wybiorę państwo, w którym wszyscy będą czarnymi reprezentami tejże społeczności.
-
Aktualny stan kontynentu przed pierwszą turą. wrednie zmemowane.
-
co tam pisze obok ‘‘moi pikinierzy’’?
-
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
-
to pisze
-
niestety byłoby to bardziej czytelne ale by się nie zmieściło
-
Niedługo będę kontynuował dzieło moich przodków.
-
Perfekcja.
-
Nie mogę przeczytać, co jest przy moim państwie, ale wiem, do kogo przebiję się najemnikami najpierw.
-
Oczekuję kolejnych przy kolejnych turach.
I jak przygotuję mapę z botami. -
@Kubeł1001 napisał w Chat:
Nie mogę przeczytać, co jest przy moim państwie, ale wiem, do kogo przebiję się najemnikami najpierw.
Mam jebanego farta. ale cóż skoro już wyrok na mnie złożony to pójdę na całego. Jakubie, jest tam napisane:
“O RAJUSIU JAK KOCHAM BYĆ HANDLOWĄ REPUBLIKĄ, MAM SAMYCH PSZYJACIÓŁ! MAM NADZIEJĘ ŻE NIKT NIE CHCE MI ZROBIĆ BUBU”
Oczekuję kolejnych przy kolejnych turach.
I jak przygotuję mapę z botami.I dostaniesz choć mam nadzieję w lepszej jakości
-
Porównując to z moimi planami to szczerze się zaśmiałem, serio. Liczę, że pod koniec sezonu zmienisz to na coś w stylu, że to ja robię bubu innym.
-
Pod koniec można będzie słuchać dobiegający z południa mongolski śpiew.
-
Pod koniec sezonu to będę mieć tyle złota, że kupię tych twoich brudasów, ciebie i wszystkie prowincje.
-
Mnie może przekupić tylko alkohol.
-
Wyślę ci butelkę wina od każdej głowy zabitego wroga.