Chat
-
Pod koniec można będzie słuchać dobiegający z południa mongolski śpiew.
-
Pod koniec sezonu to będę mieć tyle złota, że kupię tych twoich brudasów, ciebie i wszystkie prowincje.
-
Mnie może przekupić tylko alkohol.
-
Wyślę ci butelkę wina od każdej głowy zabitego wroga.
-
Boże jakie złoto
-
Wyślij ktoś wersję w lepszej jakości na priv
bulorwas#9524 discord -
Najprawdopodobniej Bzdurek ciągle nie dodał Nazarisa na Discordzie.
Proszę to zrobić, to twój jedyny dostęp do Skarbca. -
Kurwa mać, aż 7 z 15 państw na chwilę obecną ma stał jako surowiec specjalny :V. Mam nadzieję że jednak będą te boty, bo inflacja surowca specjalnego w tym sezonie to ostatnia rzecz jaką bym chciał :V
-
Kurwa 17 z 20 botów ma stal jako surowiec specjalny :V
-
Ten post został usunięty!
-
W kij tania stal, niby stonks bo dużo potrzebuję, ale nie stonks bo dużo na niej nie będę zarabiał…
-
Tylko że właśnie nie potrzebujesz. Tylko drewno ma specjalne właściwości, bo zawsze jest potrzebne do budowy okrętów. Wszystkie inne rodzaje jednostek wymagają dowolnego surowca specjalnego. Nawet gdybyś robił stalowe golemy, a twoim surowcem specjalnym byłaby żywność, to i tak by kosztowały żywność :V
W wyborze surowca chodzi bardziej o to by miał sens roleplayowy -
@Gulasz86
Fortyfkacje potrzebują z reguły kamienia, a armaty stali -
to ja czekam aż jeden gracz ustawi się na mapie i npc wylądują również i mogę brać się za kolejne memy.
-
O matko, ale żeś dodupił ;-;
Mapie*
Mapię nawet podkreśla :v -
Dziękuję za poprawę będę o tym pamiętał kiedy przyjadę na twoją wyspę by ci poprawić te krzywe miecze które masz. :V
-
Surowce specjalne:
Drewno - 2
Stal - 7
Żywność - 3
Kamień - 3
U graczy.
Dlatego dodałem 17 Botów, by zbalansować surowce specjalne, przez co każdego jest po 8.
Boty mają:
Drewno - 6
Stal - 1
Żywność - 5
Kamień - 5Można też surowce znaleźć na białych prowincjach. Jest po 1 z każdego : )
-
mmm najs, dobre; takie zbalansowane
-
Termin I Tury przypada dzisiaj, ale nie wiem, czy dam radę. Pracować nad nią będę, ale w razie czego zaczniecie wszyscy jutro.
Dzisiaj z pewnością jednak uaktywni się Nazaris na Discordzie, który doda wam Skarbce. -
Ja bym wprowadził zasadę, że wspólna granica też daje jakieś podstawowe informacje. Np. jaka rasa to gówno zamieszkuje