Chat
-
Jak Heluś klepnął, to masz i mój głos, w końcu takie pajęczaki to ciekawy koncept, który można by podchwycić do maszyn, gdyby mieć odpowiednio dużo informacji… choć pewnie to kolejny gówniany hivemind lub prymitywne bestie… ale mimo to masz mój głos.
-
A teraz @Vader weź mi odblokuj temat z kartami państwa :V
-
Odblokowany.
-
Niezgadzam się co do ceny tarantul. To po prostu jednostki poziomu drugiego, a nie tacy niszczyciele żeby kosztować aż 15 specjalna i 10 reszty :V
-
To nie jest dużo. Niszczyciele to zaczynają się, jak werbujesz jednorazowo co najwyżej 50, a nie 100.
Plus, zatrute ataki i bycie cholernym pająkiem. Ceny nie zmniejszę niestety. -
Te cechy podlegają pod cechę frakcji, nie konkretnej jednostki, dlatego nie powinny wpływać na cenę. Jeśli ktoś ma doskonałą piechotę to nie zwiększasz mu jej ceny za jednostki lepsze od ścierwa. 15 i 10 to spora cena, za jednostkę która ma być tylko lepsza od podstawowej, dlatego absolutnie nie zgadzam się z tą wycena
-
Większość graczy ma drugą jednostkę, która opiera się na cenie 15 i 10, podczas gdy najsłabsza dystansowa to 10 i 5.
Gulasz, nie widzę powodu, by tobie jakoś mocno edytować tę cenę. -
-
W Niedzielę, o godzinie 23:00 zamykam tematy dotyczące Rozgrywki. W Poniedziałek biorę się za pisanie tury. Około 75% graczy już swoje tury dodało, także tylko czterech graczy musi dodać swoje tury, o ile się nie mylę.
-
(((To chyba dobra grupa)))
7 państw ukończonych, jeszcze 8. -
To jest dobra grupa.
-
Jej.
-
10 państw ukończonych, jeszcze 5.
-
Jak ktoś już pewne hasło rzucił:
Panie i panowie, zapraszam do tańca. -
Zapewne też do zgłaszania problemów z turą, skarbcami itd.
Dodatkowo, znane państwa, jednostki tych państw + nowi najemnicy pojawią się do środy.
-
Podgląd na swój skarbiec macie wy sami i ja. Ja mogę popełniać błędy, a jeżeli jest na waszą korzyść, to możecie mi tego nie mówić. Przecież to nie jest tak, że w niektórych wypadkach specjalnie daję coś źle, by zobaczyć, że gracz się przyzna, a jeżeli tego nie zrobi, to mu dopierolę karę w następnej turze
Ale błędy typu “miało być 15, a napisał 51” koniecznie zgłaszać, chociażby z czystej uczciwości. -
Ten, zgłosiłem kilka błędów na PW nazarisa
-
Jak wyżej.
-
Ja nie byłam pewna
-
Ja tam jestem chyba ślepy bo nie widzę żadnych błędów.