Czat
-
Jest czarny, honor mi nie pozwala.
-
Przynajmniej nie gada
-
I to jest argument na umieszczenie wielkiego murzyna na miejscu pierwszym.
-
@Kubeł1001 napisał w Czat:
Gość zajmuje drugie miejsce w moim Top 10 najlepszych NPC.
A kto jest na pierwszym miejscu?
-
Tajemnica zawodowa.
-
No weź, powiedz.
-
Niech zgadnę - jeden z twoich wampirów z Qogliotan :v
W ogóle to nie wiem dlaczego, ale mogę w Qogliotan pisać mimo to, że nie jestem członkiem grupy, co jest dziwne. I tak, w przyszłości planuję tam trochę pobalować.
-
Reich:
Dowiecie się w swoim czasie.
Antek:
Mam na razie tłumy graczy, nie wiem czy wcisnę Cię gdzieś z odpisem. A jeśli chodzi o to pisanie bez bycia członkiem, to pisz do jakiegoś admora, ja się na tym nie znam i chyba nie zależy to nawet ode mnie, mimo że jestem właścicielem grupy. -
Dobra, to gdzieś jutro założę temat o tym błędzie.
A skoro już wspominamy o wampirach… Kiedy lecimy wojnę z jednym z twoich sąsiadów w Szkarłatnej Inwazji, Kubeł? :v
-
Jak pozbędę się wszystkich zdrajców ze swoich szeregów i wskrzesisz mi kolejny nieumarły legion.
-
Jeśli kogoś to interesuje, to będę na Wieloświecie regularnie nie tylko w piątki, soboty i niedziele, ale też wtorki. W tym tygodniu dodatkowo też w środę, więc jakby ktoś chciał odpisy, to proponuję dać coś od siebie, żebym chociaż widział sens w wchodzeniu tutaj w tygodniu, bo jak na razie to grupy świecą mi pustkami.
-
Kubuś, jak wygląda sytuacja z berlińskim metrem? A jeżeli nie wygląda, to mógłbym coś dla niej wykminić?
-
Mógłbyś.
-
No to wykminię, poczekaj od miesiąca do czterech lat, bo tych stacji jest od cholery i jeszcze trochę.
A powiedz ile już czekasz na mapę do Elarid?
-
Zależy od kogo.
-
Od kogo najdłużej?
-
Kucu najbardziej zaangażował się w projekt, który ja sam zlałem, więc pewnie przeze mnie nie ma tej mapy grubo ponad rok, może nawet dwa lata.
-
-
Ni czas to, ni miejsce.
-
Jak wyżej, ale gdy ten NPC się pojawi, będziecie wiedzieć, że to on.