Karta Postaci
-
-
-
-
Kuba1001
- Nie ma tu Ziemi ani Piekła. Są dwa wymiary.
- Nie ma żadnego Władcy Piekła czy Demonów. A nawet jeśli to nie mógłbyś być jego synem.
- Zwierzak mi nie pasuje. Zmień.
- Zmiana wyglądu? Nie przejdzie.
- Przebywanie w Wymiarze Śmiertelników poza Pustką jest samobójstwem dla Demonów. Prędzej czy później Paladyni wytropiliby Cię i z nieukrywaną radością wtarli w grunt.
A w Plugawym Wymiarze ‐ siedlisku Demonów nie ma pałaców czy żadnych budynków poza portalami do innych wymiarów.
Popraw, a wcześniej przeczytaj Najważniejsze Informacje jeśli już tego nie zrobiłeś.
-
-
-
Konto usunięte
Imię: Splashy
Nazwisko: Galear
Rasa Człowiek
Pseudonim: ‐
Charakter: Mogę ujawnić w grze?
Towarzysz:
Sokół
Majątek + nieruchomości: 4.000 sztuk złota, Mała Chata w mieście UR.
Umiejętności:
‐Zaawansowana magia powietrza
‐Początkujący mag Próżni
Wady:
‐Boi się ognia.
‐Nie umie walczyć Broniami Dystansowymi.
Specyfikacje: ‐
[Rodzina:
Ojciec Tenor Przezwisko: “Ząb Tenora”, Brat Bas, Przezwisko " Kieł|Basa"
Zawód: Mag do wynajęcia
Ekwipunek:
‐Pałka maga.
‐Butelka z silną trucizną.
Wygląd:
Ciemne włosy, brązowe oczy. Jego czaszka ma jajowaty kształt, i ma dość dziwne spiczaste uszy.
Ubranie:
Ciemna szata, Brązowe buty.
Historia:
‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐DZIECIŃSTWO‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐
Splashy już od dziecka chciał zostać magiem Powietrza. Jego Rodzice: Tenor, i Malta (Tak bardzo Wyspa .‐.) załatwili mu kursy nauki magii powierza. Jednak okazało się, że Malta, jego matka Urodziła Syna, Bas’a. I w tedy Splashy zrozumiał, że jest Adoptowany. Czemu? Bo nie ma dziwnego imienia, więc Splashy wziął swe graty, i się wyprowadził.
‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐Uczenie się Magi‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐
Wędrował on, a tu się okazało, że idzie za nim pewien starzec. Niósł on pewne jajo, i powiedział do niego: ‐Jajo kiedyś będzie twoje, Jeżeli będziesz mym uczniem. No więc Splashy zgodził się, i nauczył się u Starca Magii Powietrza. Tymczasem zaczął uczyć się magii Próżni, i tu się Rozpoczyna jego przygoda… -
-
-
-
-
-
-
-
-
Zeromus
Kuba1001 pisze:1. Nie ma tu Ziemi ani Piekła. Są dwa wymiary.
- Nie ma żadnego Władcy Piekła czy Demonów. A nawet jeśli to nie mógłbyś być jego synem.
- Zwierzak mi nie pasuje. Zmień.
- Zmiana wyglądu? Nie przejdzie.
- Przebywanie w Wymiarze Śmiertelników poza Pustką jest samobójstwem dla Demonów. Prędzej czy później Paladyni wytropiliby Cię i z nieukrywaną radością wtarli w grunt.
A w Plugawym Wymiarze ‐ siedlisku Demonów nie ma pałaców czy żadnych budynków poza portalami do innych wymiarów.
Popraw, a wcześniej przeczytaj Najważniejsze Informacje jeśli już tego nie zrobiłeś.
Poprawione. Zapomniałem przeczytać do końca tamtego, ale nadrobiłem zaległości. Mam nadzieję, że teraz będzie dobrze
-
-
-
-