Nieobecności
-
Tutaj można ostrzec innych o swojej czasowej nieobecności na Wieloświecie.
-
Eluwa znikam 1.07-4.07.
-
Będę nieobecny na Wieloświecie 01.07.2019.
-
Ten post został usunięty! -
Będę nieobecny 6 lipca, akurat w swoje urodziny.
-
Też będę nieobecny 6 lipca z okazji mojej koleżanki urodzin.
-
Od 6-7 do 9-10 lipca mnie nie będzie. Najpierw odwiedziny u rodziny, a potem na chwilę na woodstock jadę.
-
Gdyby ktoś się w ogóle zainteresował to nie będę obecny od 9 do 16 lipca tego roku.
-
Gdyby co, od dzisiaj, to jest 20 lipca 2019 roku do 1-2 sierpnia 2019 mnie nie ma, a w każdym razie zmniejszona aktywność przez wycieczkę do Włoch.
-
od 1 do 28 sierpnia nie będzie mnie w domu i będę rzadziej wchodził na stronę, w niektóre dni nie będzie mnie w ogóle, ze względu na wakacje
-
Radio będzie nieaktywny przez parę dni.
-
Jutro wyjeżdżam, wracam niedziela popołudniu.
-
Na czas Zlotu, to jest do 11 sierpnia moja obecność będzie nieco niestabilna
-
Będe tylko wieczorami, jak się uda
-
Nie będzie mnie zbytnio od 13 do 20 sierpnia. Tj. będę co najwyżej okazjonalnie wchodził na stronę z telefonu.
-
Będę nieobecny dnia 14.08.2019.
-
Będę nieobecny od 26.08.2019 do 1.09.2019, może trochę dłużej.
-
Od 1.09.2019 do czasu nieokreślonego mnie nie będzie, w najlepszym przypadku przez tydzień, a w najgorszym - do końca Września.
-
Nieobecność 1-21 IX 2019
Bzdurek vel Wiatrowiej -
Będę nieobecny na wieloświecie z przyczyn technicznych w dniach od 12.10.2019 do prawdopodobnie 19.10.2019.
-
Mah. Nie będzie mnie gdzieś tak parę dni.
-
Od 15.11 (w zasadzie od wieczoru mnie nie będzie) do 17.11 (ewentualnie 18.11) nie będzie mnie ze względu na wyjazd do Wiednia. Może być tak, że uda mi się wykombinować internet, to wtedy od czasu do czasu będę wchodził na Wieloświat.
-
Kawalera nie będzie przez czas nieokreślony, monitor mu padł [*]
-
Od dzisiaj, tj. 22 grudnia, do 2 stycznia może mi się zmniejszyć aktywność na Wieloświecie ze względu na wyjazd do rodziny na święta.
-
Do 6 stycznia moja aktywność będzie ograniczona. Wiadomość kierowana głównie do graczy mojego PBFa.
-
Nie będzie mnie przez jakiś czas. Przez niemiłe wydarzenia, dziejące się w moim najbliższym otoczeniu i ze mną, muszę poukładać sobie wewnętrznie parę spraw, by nie oszaleć.
-
Będę aktywny dopiero w czwartek, przepraszam swoim graczy za przedłużone czekanie.
-
Chwilę mnie nie będzie na Wieloświecie: zgubiłem nagle sens i w złe kręgi wpadłem, ale choćby majątek prysł to nie stoczę się więc luz…
-
A tak szczerze to sesja się zbliża a E-lerning ssie chuja więc muszę poświecić więcej czasu.
-
A ja już wysyłałem czwórkę kurdupli do elektrociepłowni z podkładką M20, żeby ratowała świat, bo zasiałeś we mnie ziarno wątpliwości…
-
Ze strony najchujowszego GM-a na tej stronie - znikam całkowicie na czas nieokreślony. W zasadzie to i tak nie było mnie za często, bo nie potrafię się zająć nawet swoim PBF-em, ale muszę poukładać sobie parę spraw. Przepraszam swoich graczy.
-
Jestem nad morzem na zadupiu. Odpisy najwcześniej 23 czerwca.
-
Chociaż nie gram w wielu PBF’ach i ostatnio niewiele osób gra w moich to jednak uprzedzam, że cały sierpień nie będę nawet wchodzić na Wieloświat, a tym bardziej odpisywać gdziekolwiek. Nie jestem pewien jak będzie wyglądać też sytuacja we wrześniu, ale tu postaram się dam znać, gdy będę już coś wiedział na ten temat.
-
Jednak plany mi się dość gwałtownie zmieniły i w sierpniu jednak będą odpisy, choć zrobię sobie większe przerwy od 16 do 18 i od 27 do 30, ale poza tym będę w miarę dostępny. A wrzesień to dalej niewiadoma.