Czat Ogólny
-
lol, nie wydawaj tylko czekaj, aż złoty jeszcze bardziej pierdolnie.
Ta, dorosły. Przepracował mniej niż miesiąc. Pomyśl o tych, którzy cały rok muszą.
-
Na stornie HyperX podczas kończenia zamówienia wpisz. Przynajmniej to byłoby logiczne.
A co do kosztów na studiach… Nie marudź stary, trzeci raz w ciągu tego roku zmieniam pracę i mam pięcioletni kredyt na głowie.
-
Ty mi nie mów o kretydatch. xD
-
Ale mnie wkurwia, jak ktoś mówi że za gówniaka jest lepiej niż za dorosłego. Zobacz tę postkomunę w Polsce, nie każdy może sobie pozwolić na życie ze starymi na chociażby przyzwoitym poziomie. Sporo dzieci rodzi się w rodzinach Januszy, alkoholików, patusów, fanatyków religijnych, mentalnej komuny albo paranoików. Wyprowadzka w takim wypadku to wyzwolenie.
-
Nikt tak nie mówi, przyjebie.
-
Przez godzinę Bejter zdążył zmienić zdanie?
-
Logika zdania się kłania. To, że napisał, iż nienawidzi być dorosłym nie znaczy, że bycie dzieckiem jest lepsze.
-
Ale pisał, że z jakiejś perspektywy bycie podwiekiem jest lepsze. Co znaczy tyle co nic, bo wszystko może być lepsze z perspektywy X lub Y. Po tym, co napisał tu, trochę wywnioskowałem że może niestety na serio pierdolić takie propagandowe kocopoły Januszy “kurwa, muszę sam na siebie zarabiać, ale jest chujowo, na śniadanie matka kroiła wiatr, a wujka zabrało NKWD, ale przynajmniej nie musiałem jebać”, więc go naprostowałem.
-
Życie gówniaka jest chujowe w przy jakimś tam prawdopodobieństwie.
Życie doroslego jest chujowe z reguły.
A co do Dantego, wpierdalanie się w kredyty rly?
Już jebać zarabianie na siebie kurwa stoisz przed największą maszyną losującą wszechświata w wieku w którym waży się całe twoje pierdolone życie. A ty nie tylko nie masz pojęcia jak tą sytuacje wykorzystać, ale też jak cokolwiek w tym świecie działa. I nic cię na to ni chuja nie przygotowało. Więc nawet nie wiesz czy właśnie sobie nie pierdolisz całego życia ani czy wgl jakieś chociaż standardy osiągasz.
W sumie beka z tego “Już go naprostowałem” Polecam pochodzenie z bieda rodziny na polskiej wsi i zapierdalanie żeby osiągnąć chociaż lepszą edukację. A o “urozmaiceniu” na start nie wspomnę.
-
Kredyt lub odkładanie przez trzy lata. Wybór był oczywisty.
-
Odkładanie przez 3 lata.
Serio wole mieszkać w piwnicy niż wpierdalać się w kredyty. A w sumie nie mam jakiegoś parcia na budowe domu
-
Przyjdzie moment, kiedy kredyt będzie ci potrzebny z dnia na dzień. A jak go nie weźmiesz w momencie, kiedy jesteś w stanie spłacić przy nadpłatach, nie będziesz mieć historii kredytowej, by go brać w nagłej potrzebie.
-
Jesteś wart tyle na ile wyceni Cię bank.
-
No dobra ale najpierw to jakoś zaczynasz, to nie jest tak że kredyt dostajesz od tak.
-
@Pan-Hejter napisał w Czat Ogólny:
Życie gówniaka jest chujowe w przy jakimś tam prawdopodobieństwie.
Życie doroslego jest chujowe z reguły.
Skąd to przypuszczenie?
-
Z obserwacji.
-
xDD
-
dzień dobry
-
jutro do szkoły
-
Lol nie