Chat
- 
Powiem, ni chuja nie wiem czemu dałeś tam jednorożca z niebieskimi uszami, ale szanuję w chuj 
- 
To miałyby być skrzydełka oraz taka czapeczka w kształcie stożka… dlatego nie dostałem się do akademii sztuk pięknych 
- 
5 państw już zrobionych do tury. 
 Jeszcze 10.
- 
Zajebiste, idealnie oddaje charakter mojego państwa  Szkoda tylko że nie skorzystałeś z okazji i nie wlepiłeś Australijskiej flagi do tego państwa nade mną 
- 
10 państw ma już zrobione tury. 
 Jeszcze 5.
- 
Czyli jeszcze godzina 
- 
Panie i Panowie, rozpoczynamy zabawę. 
- 
Ok, jak działa ten czat bo nie rozumiem 
- 
chwila, dlaczego to się zmieniło? 
- 
przed chwilą miałem jakieś dziwne posty same Vadera 
- 
pardon? 
- 
No miałem jakieś dziwne posty jakby od vadera, wyglądało inaczej niż wszystko inne, dziwne to było 
- 
a to są posty dawne zapewne z samego początku nazaris 
- 
Nazaris to gra z bardzo długą i bardzo krwawą historią. Nawet najwięksi uczeni nie są w stanie pojąć rozmiaru wszelkich machinacji, jakie wydarzyły się tutaj przez te wszystkie lata 
- 
Nie ma to jak ogarnąć wielki plan ewakuacji inżyniera latającymi stworami, a cały plan i tak bierze w łeb przez smoki, bo akurat miały chcicę i leciały po drodze. 
- 
Hmm Rafciu czemu to brzmi nazbyt znajomo ? XD 
- 
Ten post został usunięty!
- 
@Helgrin po prostu widziałeś pierwsze posty w temacie, kiedyś był bot do kopiowania rzeczy z jeja i tak to wyglądało 
- 
Sporządziłem ranking obecnie najpotężniejszych państw graczy w Nazarisie:  Następny ranking pojawi się przy kolejnej turze, jeżeli będzie mi się chciało  
- 
Piękne