Karty Postaci
-
Ten rewolwer do samoobrony to po to, żeby bić nim przeciwników po głowie czy co? Bo amunicji nie wpisałeś do ekwipunku. W jakim mieście jest motel, w którym ma swój pokój i 2000 jakich monet? Pomijając fakt, że i tak pewnie będziesz musiał to zmniejszyć. Historii nawet nie czytam, pierwsze zdanie mi wystarczy, dopóki nie przeczytasz Najważniejszych Informacji to ja nawet nie mam zamiaru rozmawiać o tej karcie, o żadnej innej też.
-
@Kubeł1001 napisał w Karty Postaci:
1000? 1000 czego? System monetarny wygląda tu tak, że podstawową walutą są miedziaki. 100 miedziaków to jeden srebrnik, 10 srebrników to jedna sztuka złota. Wiedząc to, popraw, dopisując co dokładnie ma w tym majątku. Wady nie równoważą zalet, chyba że wyjaśnisz mi jak idzie mu walka inną bronią palną i białą, bo o tym nie wspomniałeś ani w zaletach (nie licząc rewolwerów), ani w wadach. Historia średnio mi się trzyma kupy, nie wyobrażam sobie, że ktoś dziewięć lat inwestował, uczył, karmił i tak dalej osobę, która jedyne, czego chce, to go zabić. Zmień to chociaż na coś w tym stylu, że wyszkolił go ktoś inny, a potem zaciukał tamtego łowcę, który zabił mu ojca. I ile lat jest łowcą nagród? Dopiero zaczyna samodzielną działalność czy już wykonał jakieś zlecenia?
Dobra zedytowałem a co do historii to może łowca był samotny? I dlatego utrzymywał bohatera? A może łowca myślał, że bohater jest jeszcze młody i uda mu się wybić mu z głowy pomysł zabicia go? Bo bohater od śmierci ojca i pojedynku z jego zabójcą nie wspomniał ani razu o swym ojcu. A może łowcy było szkoda Johna bo ten nie miał nikogo po stracie ojca? A i z historii chyba wynika, że jeszcze nie wykonał żadnego zlecenia samotnie.
-
To ja wracam do pisania.
Heh
-
To jak, jest ten akcept?
-
Z tej historii właśnie niewiele wynika, od tego zacznijmy. W kwestii waluty też się nie zrozumieliśmy, masz jej zdecydowanie za dużo, ta postać to jakiś początkujący łowca nagród, a nie usytuowany plantator.
-
Update. 0.0.2
Dodano:
-12 kul do ekwipunku.
-Zegarek kieszonkowy.
-Miasto w którym mieszka.
-Waluta teraz jest wiadoma. (Mam nadzieje)Bugi naprawione:
-Vulcanic teraz jest naładowany.Zredukowano:
-Liczbę pieniędzy którą posiadaUsunięto:
-Bukłak z wodą.Karta będzie tak najpewniej poprawiana bo to mój pierwszy raz robiąc postać do PBF’a.
-
Update nie wiem ile
Zmiany:
- Redukcja pieniędzy spowodowana aby zażegnać nieporozumienie.
- Zmiana zakończenia historii tak aby koniec był klarowny dla wszystkich. -
Nie przesadzajmy aż tak, miej już trochę więcej kasy, choćby tyle, ile mógłby zabrać trupowi, czyli około dwadzieścia miedziaków. Dopisz sobie. Historia dalej mi się nie podoba, ale zostaw już, niech będzie.
-
Update
Zmiany:
- zwiększenie ilości pieniędzySorry za historię ale to nie jest moja najmocniejsza strona, to gdzie mam zacząć?
-
Teraz akceptuję. Nie wiem, gdzie masz zacząć, sam wybierasz sobie lokację i zaczynasz tam pierwszym postem.
-
A gdzie będę mógł przyjąć jakieś zlecenie jako łowca głów?
-
Tam, gdzie są ludzie, którzy mogą je wystawić?
-
Czyli w dodge city?
-
Dodge City, Imperium, Nadzieja, a nawet lokacje, które nie są miastami, a gdzie żyją ludzie. Narysować Ci to czy co?
-
.
Taktyczna kropka obserwowania tenatu.
-
Nie trzeba stawiać kropek…
-
Chrystu Panie, nie ma to jak używać takiego starocia, jak taktyczna kropka. Po prostu zmień w ustawieniach temat na obserwowany i jak Kubeł ci odpowie, to dostaniesz powiadomienie.
-
Debil ze mnie i nie zauważyłem.
-
Możesz też w ustawieniach zmienić by każdy temat w którym piszesz zmieniał się w obserwowany :v
-
Ostatnia zaleta tyczy się strzelenia z jakiej broni? Poza tym wciąż czekam na poprawioną historię, widać po niej, że w ogóle nie czytałeś ani opisu grupy, ani Najważniejszych Informacji, a tego nie daruję.