Karta Postaci
-
-
-
-
-
-
-
Rafael_Rexwent
Przeczytałem drugi raz KP Vadera i niestety wyjdę na chama, ale muszę to powiedzieć, bo widziałem setki poważnych KP pbfowych i mój mózg wręcz domaga się tego komentarza.
To jest gówno jakiego nigdy nie widziałem i mam nadzieję nie ujrzę. Jakbym miał coś takiego wstawić na dowolny pbf, to z szacunku do nich bym się pierdyknął młotkiem w łeb i usunął permanentnie. Dziękuję, nie polecam. Idę się wyrzygać bo mnie mdli od deb…idiotycznych podtekstów seksualnych.
-
Kuba1001
bulorwas pisze:Ale mogę w sensie musze czy mogę w sensie tak będzie łatwiej podczas rozgrywki?
Muszkiety to musisz usunąć, broni palnej tu nie było i nigdy nie będzie, wadę również musisz dodać, albo ograniczyć jakoś umiejętności walki większością broni białej do kilku konkretnych egzemplarzy.
-
-
-
-
Vader0PL
Rafael Rexwent, obrońca skrzywdzonych, postrach Vadera. Heha. Ale dobra. Ten PBF nie jest poważny, tylko jest dobry
Wątpię, że każdy z członków tej grupy zachowuje się poważnie i traktuje to jak profesjonalną grę. Kuba wiedział, że przerabiam pastę i nie zabronił, więc dlaczego zwykły użytkownik tak się burzy?
-
-
-
-
-
-
-
-