Czat
-
Zresztą, sami byście się wzięli do roboty, a nie oglądali tutejsze Fame MMA.
-
Nie mogę odpisywać, muszę trzymać kredens.
-
To jest śmieszne, że tak dużym olbrzymem się trudniej gra przeciwko małemu człowiekowi na koniu. Jeszcze go nie zabił. Jakby grał jakimś orkiem miotającym kule ognia to już byłoby po walce
-
To wygląda jakby próbować packą zabić komara
-
Nie zawsze większy może więcej.
-
@Hekarz
Jaką postacią można dołączyć się do wątku?
-
Też mogę do wątku?
-
Hej, sporo nagle nowych osób. Znacie się skądś, jeżeli mogę zapytać? Graliście już kiedyś razem na jakimś forum?
-
@radiotelegrafista
Znam JHINA i Kaczkę a reszty nie znam. Ale kaczka nie ma konta jeszcze. Ma szlaban -
Szlaban, w senie taki od rodziców czy to jakiś żart? Bo jeżeli po jego zakończeniu wpadłaby na Wieloświat, to byłoby fajnie.
-
No Kaczka jest na discordzie wieloświata ale wczoraj po nocy siedzieliśmy i gadaliśmy i jego rodzice go przyłapali
-
Oof
-
-
W ogóle to wiecie, że wyszedł papierowy RPG w świecie Avatara? Znaczy się, będzie wychodził. -
@jhinhaza napisał w Czat:
@Hekarz
Jaką postacią można dołączyć się do wątku?
Załóżcie sobie własny zamek. Nikt wam tego nie zabroni.
-
@armagedor To po ile wy macie lat?
-
Zohan stara gnido, przestań mi młodsze pokolenie prześladować.
-
Ej, Zohan, nie pyta się od tak ludzi w internecie ile mają lat, to nie forum randkowe joja.peel
-
przepraszam://///
-
Jako Mistrz Gry nie mogę nikomu zabraniać pisać w jakiejkolwiek lokacji, może wyłączając specjalne względy fabularne czy coś, ale chciałbym mimo to uprzedzić, że ten PBF ma przede wszystkim dawać ludziom radość i satysfakcję z gry, Hekarz pisał mi, że wkurza go to, jak ludzie ot tak wchodzą do jego tematu bez powodu, żeby zabić mu postać (no może nie licząc Taco, na niego to akurat Olbrzym sam się rzucił). Tak czy siak, grajcie i dajcie grać innym, bo spadające z nieba krowy są wszędzie.