Czat
-
Tak w zasadzie to nawet się cieszę, że mnie tu nie było.
-
A tak z innej beczki, jakby ktoś był zainteresowany, to właśnie wszystko zaczęło działać i mogę zaprosić was do nowego PBF’a. Tak jak kilka innych w przeszłości, ten będzie eksperymentem, bo nigdy nie byłem Mistrzem Gry w tego typu klimatach, ale mam nadzieję, że się uda. W dużym skrócie będzie to PBF opowiadający o bohaterach i złoczyńcach, którzy obdarzeni są supermocami, ale nie wchodzi on w kanon Marvela, DC czy jakiejkolwiek innej marki tego typu, aby dać wam i sobie jak najwięcej możliwości w tworzeniu świata przedstawionego.
https://wieloswiat.pl/category/274/świat-w-płomieniach
https://wieloswiat.pl/groups/świat-w-płomieniach
Serdecznie zapraszam. Piszę tutaj, bo mam tu najwięcej aktywnych i nieaktywnych graczy, ale jeśli uważacie, że kogoś brakuje, to możecie szepnąć słówko. Wiem, że nic tam na razie nie ma, ale spokojnie, zanim w ogóle zgłosiłem ten PBF Opliko do akceptacji, to niemal wszystkie najważniejsze rzeczy zapisałem i teraz to właściwie kwestia skopiowania i wklejenia do odpowiednich tematów, czym zajmę się jeszcze dziś, gdy tylko odpiszę w innych PBF’ach.
-
@Hekarz
Miałeś oddać torbę ze złotem -
Całym złotem a nie z 10 sztukami
Co ty odwalasz? -
@Hekarz
Oddawaj resztę złota -
@Hekarz
No napisałeś, że oddasz torbę a ja napisałem że ze złotem i miało być ze złotem całym a nie ty dałeś 10 złota z 4000 -
Kuba to wie kiedy się ulotnić.
-
Skończ w końcu spamować i napisz wszystko w jednej wiadomości, mam nadzieję że Cię to nie przerośnie…
-
-
a co miałeś pustą oddać? Oddaj całą torbę z całym złotem
-
@Hekarz oddaj całą z całym złotem albo wchodzę do zamku swoją postacią
-
No napisał o oddaniu torby, to torbę oddał. Nic mu nie możesz zarzucić.
-
@Hekarz jeszcze zamiast oddać 3500 złota jak mówiłem i mógłbyś sobie wziąść te 500 to mi dałeś 10 złota w torbie
-
co ja zrobię z 10 złota w torbie?
-
@Hekarz jak wynajmę najemników żeby wrócić albo jak kupię strzały za to
-
Dobra, poprawiłem.
-
wal się na twarz
-
wkurzyłeś mnie
-
@Hekarz masz za swoje