Czat
-
To tak na przyszłość: Jak już chcecie bawić się w drużyny i kółka wzajemnej adoracji to dogadajcie się między sobą zanim zrobicie karty, a tworząc postaci, zadbajcie o to, żeby jakoś znały się wcześniej lub niech poznają się w trakcie gry, zanim wyruszycie na jakąś niewiarygodnie ekscytującą przygodę.
-
Jak już mowa o drużynach to chętnie pograłbym z kimś. Dawno nie grałem w pbfy ani rp, a mam ochotę
-
Dobry. Przyszedłem pograć z moim starym znajomym @TacoWarrior i wspólnie przeżyć przygody
-
Nie jesteśmy znajomymi, a ten człowiek przyszedł tu wyłącznie w celu robienia mi na złość
-
Po co te uprzedzenia? Miłe spędzenie czasu ze starym znajomym i poprawienie relacji jest najlepsze. Z chęcią dołączę do twojej goblinki albo tej czarnoskórej postaci
-
Możesz przyjść do hobgoblinki to załatwię twojej postaci apartament w podziemiach zamku
-
Do kogo można dołączyć i pograć? Nie wiem czy mi gra spodoba się więc jak coś to zrezygnuje a w grupie raźniej
-
@Kubeł1001 do kogo mogę dołączyć?
-
Nie wiem, może do kogoś, kto ci tu odpowie i wyrazi zainteresowanie wspólną grą i prowadzeniem fabuły?
-
Możesz przyjść do mnie. Bylebyś nie robił łowcy potworów ani człowieka i wszystko miało ręce oraz nogi
-
Jestem
-
A jednak jest.
-
Tak można podsumować moją krótką nieobecność
-
Nie wiem jak inni, ale ja cieszę z twojego powrotu.
-
Też się cieszę ze swojego powrotu, aczkolwiek chciałem odłączyć konto od discorda, a nie je kasować xD
-
Yo! Taco wrócił!
-
Z nudów przejrzałem sobie tematy z małą ilością postów w Elarid (bo najłatwiej się czyta) i znalazłem taki. Niby pierwsze kilka postów faktycznie śmieszne, ale potem są same myślniki i odpisy Kuby
-
https://wieloswiat.pl/topic/917/głosowanie-2/23?_=1632435520533
Już wiem czemu tu nie ma broni palnej
-
jak ci się nudzi to zajrzyj do Terrible Stench
.
.
.
albo lepiej nie -
Nie no, zabawa z nieumarłymi zawsze w modzie.