Czat
-
Dasz mi pinga w Gilgasz, kiedy ten mój tam dotrze?
-
Tak, będzie to zapewne w najbliższym poście.
-
Powiedz mi Kubuś skąd ty masz taki dar, że zaczynasz jechać z odpisami jak z CKMu akurat wtedy, gdy ja nie mogę pisać? :v
-
Dlatego musisz wtedy się poświęcić i zarwać nockę na odpisy.
-
Nie wiem cz tylko u mnie ale w tych najważniejszych informacjach te arty od ras są podupione
-
Pewnie dlatego, że Opliko je przeniósł, a ja jeszcze nie zacząłem za bardzo poprawiać tego tematu pod znaczniki Wieloświatu.
-
Czy można zrobić 8 transowego, quad-biseksualnego turkusowego goblina czarnucha?
@Kubeł1001 -
Tak, jeśli wyrzucisz z tego " 8 transowego, quad-biseksualnego turkusowego czarnucha", wtedy jak najbardziej, bo ja zawsze byłem otwarty i tolerancyjny.
-
Tak się zastanawiałem, gdzie centaury mają żołądek, w brzuchu “ludzkim” czy “końskim”? Tak samo z innymi organami, jeśli wszystkie znajdują się w ludzkim ciele to co jest w końskim?
-
Plot twist, mają wszystkiego po dwa, tak jak człowiek ma dwie nerki, tak centaury mają dwa żołądki.
-
W sumie nigdy się nad tym nie zastanawiałem i zakładałem raczej, że w ludzkiej połowie ciała mają serce, płuca, wątrobę czy nerki, a w tej końskiej właśnie żołądek, jelita i tak dalej.
-
Top 10 questions that scientists cant answer
-
Płuca muszą być w końskiej połowie. Ludzkie płuca nie podołają dostarczaniu tlenu do całego ciała konia i ludzkiej góry.
-
Odbiegając lekko od tematu, przydałby się nowy obrazek PBFa, co nie? Obecny tak bardzo nie pasuje do kształtu koła, jaki mają tu wszystkie PBFy.
-
Przecież zmieniłem obrazek na nowy, który zrobił Rafael. Nie stać mnie, żeby zrobił mi kolejny szybciej niż za dwa lata.
-
Facet, ja tak nie mogłam na to patrzeć, że aż sama machnęłam kilka wersji z mojej wizji artystycznej.
-
Też mam propozycję.
-
Oddaję pokłony miszczu grafik. :V
-
: )
-
Vader czemu Ty mi próbujesz dogryźć ;_;