Navigation

Logo

Wieloświat

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Users
    • Groups

Współtworzenie PBF'a w klimatach Fallout

Ogólne
    3
    6
    87
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Dark_Dante
      Dark_Dante Wrogie niebo Legion Dusz [Dark Dante] Stalowa Wola Zgniły świt last edited by

Wychodzę z propozycją stworzenia PBF’a w klimatach serii Fallout. Część prac już kiedyś podjąłem, najwięcej roboty byłoby ze stworzeniem lokacji.
      Do tego w mojej gestii pozostanie jedynie Fallout 3, NV i 4, części klasycznych nie znam.

Ponadto, a co najważniejsze, świat mogę zrobić. Poszukuję kogoś, kto grę poprowadzi zamiast mnie.

1 Reply Last reply Reply Quote
      • Anthropophagus
        Anthropophagus Terrible stench Soviet Dust last edited by

Ja mógłbym poprowadzić, ale mam dwa minusy: rzadko kiedy robię odpisy i jestem dosyć świeżym GM, które jeszcze popełnia błędy (czasem interpunkcja). Jednak wolałbym, żeby kto inny go poprowadził.

• StinkyWhiskey
          StinkyWhiskey last edited by

Mam nadzieję, że będzie bardziej NV niżeli 4
          Zamierzasz trzymać jakiś kanon? Zastanawiałem się kiedyś nad opcją uniwersum Fallouta w Europie co dałoby niemalże wolną rękę

• Dark_Dante
            Dark_Dante Wrogie niebo Legion Dusz [Dark Dante] Stalowa Wola Zgniły świt last edited by

Będzie się to działo w trzech regionach, każdy sobie wybierze.

• Dark_Dante

Jeśli nie znajdę osoby prowadzącej fabułę, to nawet nie rozpocznę prac wstępnych nad PBF’em.

• StinkyWhiskey
                StinkyWhiskey last edited by

Ja bym się chętnie zgłosił, ale mam tylko telefon, a odpisywanie z telefonu jest dla mnie koszmarem

• First post
                  Last post