Logo

Wieloświat

• Zarejestruj się
    • Zaloguj się
    • Szukaj
    • Kategorie
    • Ostatnie
    • Użytkownicy
    • Grupy

Współtworzenie PBF'a w klimatach Fallout

Ogólne
    3
    6
    249
    Załaduj więcej postów
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
    • Dark_Dante
      Dark_Dante Wrogie niebo Legion Dusz [Dark Dante] Stalowa Wola Zgniły świt ostatnio edytowany przez

Wychodzę z propozycją stworzenia PBF’a w klimatach serii Fallout. Część prac już kiedyś podjąłem, najwięcej roboty byłoby ze stworzeniem lokacji.
      Do tego w mojej gestii pozostanie jedynie Fallout 3, NV i 4, części klasycznych nie znam.

Ponadto, a co najważniejsze, świat mogę zrobić. Poszukuję kogoś, kto grę poprowadzi zamiast mnie.

"Stałem się śmiercią; niszczycielem światów." - Robert Oppenheimer

ModeraThor

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj
      • Anthropophagus
        Anthropophagus Terrible stench Soviet Dust ostatnio edytowany przez

Ja mógłbym poprowadzić, ale mam dwa minusy: rzadko kiedy robię odpisy i jestem dosyć świeżym GM, które jeszcze popełnia błędy (czasem interpunkcja). Jednak wolałbym, żeby kto inny go poprowadził.

Breathing slowly, mechanical heartbeat
        Losing contact with the living

• StinkyWhiskey
          StinkyWhiskey ostatnio edytowany przez

Mam nadzieję, że będzie bardziej NV niżeli 4
          Zamierzasz trzymać jakiś kanon? Zastanawiałem się kiedyś nad opcją uniwersum Fallouta w Europie co dałoby niemalże wolną rękę

"A fire broke out backstage in a theatre. The clown came out to warn the public;they thought it was a joke and applauded. He repeated it; the acclaim was even greater. I think that's just how the world will come to an end: to general applause from wits who believe it's a joke."

Soren Kierkegaard,

• Dark_Dante
            Dark_Dante Wrogie niebo Legion Dusz [Dark Dante] Stalowa Wola Zgniły świt ostatnio edytowany przez

Będzie się to działo w trzech regionach, każdy sobie wybierze.

ModeraThor

• Dark_Dante

Jeśli nie znajdę osoby prowadzącej fabułę, to nawet nie rozpocznę prac wstępnych nad PBF’em.

ModeraThor

• StinkyWhiskey
                StinkyWhiskey ostatnio edytowany przez

Ja bym się chętnie zgłosił, ale mam tylko telefon, a odpisywanie z telefonu jest dla mnie koszmarem

"A fire broke out backstage in a theatre. The clown came out to warn the public;they thought it was a joke and applauded. He repeated it; the acclaim was even greater. I think that's just how the world will come to an end: to general applause from wits who believe it's a joke."

Soren Kierkegaard,

• Pierwszy post
                  Ostatni post