Logo

Wieloświat

• Zarejestruj się
    • Zaloguj się
    • Szukaj
    • Kategorie
    • Ostatnie
    • Użytkownicy
    • Grupy

Reanimacja Legionistów

Ogólne
    5
    9
    334
    Załaduj więcej postów
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
    • Dark_Dante
      Dark_Dante Wrogie niebo Legion Dusz [Dark Dante] Stalowa Wola Zgniły świt ostatnio edytowany przez

Kto był i zna, ten wie o co chodzi, kogo nie było i chce się dowiedzieć, czym był Legion Dusz, to odsyłam na stronę macierzystą.

Sprawa wygląda tak, że mogę spróbować reanimować grupę. Przenieść ją tutaj, niektóre elementy dodać, inne usunąć, kolejne zmienić.
      Jednak wymóg jest taki, że muszę mieć przynajmniej pięć osób, które będą aktywnie grać. Miło byłoby też, gdyby chociaż jedna osoba zgłosiła się jako “GM wspomagający”.

"Stałem się śmiercią; niszczycielem światów." - Robert Oppenheimer

ModeraThor

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj
      • Maxwell
        Maxwell Miasto Nieszczęść Wiek Pary ostatnio edytowany przez

Jeżeli tym razem nie będzie głównego bohatera, każdy, KAŻDY będzie rozwijany pod względem mocy w trakcie gry i wybór na start będzie większy, to dla mnie git.

Nawet kiedy pada, to gwiazdy wcale nie znikają ze świata. Nadal lśnią za deszczowymi chmurami. Dlatego… zwieję wszystkie chmury, które pokrywają twoje niebo.

• Dark_Dante
          Dark_Dante Wrogie niebo Legion Dusz [Dark Dante] Stalowa Wola Zgniły świt ostatnio edytowany przez

Jeśli będziesz prowadzić swoją postać tak samo, jak poprzednim razem, to nie ma sensu, żebyś nawet zaczął sięzastanawaić nad nowym KP.

ModeraThor

• Maxwell
            Maxwell Miasto Nieszczęść Wiek Pary ostatnio edytowany przez

Poprzednio pod koniec się starałem, chciałem nim znaleźć zajęcie, a ty mnie ot tak oddajesz bulorwasowi, uprzednio nic nie dając. Dowiem się w końcu, kiedy ten mój miał szansę na rozwój, poza tym jednym spotkaniem tego typa, kiedy to bodaj zignorowałem? Bo ponoć się potykał o ciekawe wątki. No i jak by skończył? Co byś mu dał? Bo w mojej opinii jesteś jednym najgorszych GMów i nawet nie wiem czemu inni tak cię chwalą. Nie mogę znaleźć żadnego pozytywu w tobie, nic.

Nawet kiedy pada, to gwiazdy wcale nie znikają ze świata. Nadal lśnią za deszczowymi chmurami. Dlatego… zwieję wszystkie chmury, które pokrywają twoje niebo.

• Dark_Dante

Cóż, twoja wola, nie podoba ci się mój styl prowadzenia - nie musisz grać. Wycieczki osobiste nie są potrzebne.

ModeraThor

• Bóstwo Splendoru
                Bóstwo Splendoru Dni Zatracenia Wealthport Island ostatnio edytowany przez

Reanimacja golfistów

He talks a lot 'n' it's usually wrong

• Radiotelegrafista
                  Radiotelegrafista Metro 2035 Mistrz Gry ostatnio edytowany przez

W mojej opinii reanimacja Legionu miałaby sens tylko jeżeli zmieniłbyś niektóre aspekty swojego GMowani, Dante. Ciągłe dostawanie bęcków przeplatanych seksem po jakimś czasie się nudzi, a tak właśnie widzę twoją fabułę.

"I am who I am, Simon. I can't give you more than that. "

Samantha "The Cat" (Infinity Train)

• ?
                    Dawny użytkownik ostatnio edytowany przez

Mogłabym pomóc w GM-owaniu, jeśli opcja wskrzeszenia grupy wciąż stoi.

• Dark_Dante

Grupa rozpoczęła już nawet swój żywot, możesz dołączyć.

ModeraThor

• Pierwszy post
                        Ostatni post