Głosowanie#4
-
Czwarte w historii grupy głosowanie, tym razem dotyczące niezbyt ważnej kwestii, bo i moderatorów wyłaniać nie będę, a Elarid nigdzie się już raczej nie przeniesie. Tutaj chodzi o bardzo prozaiczną kwestię, a że mi jest to obojętne, to zrobiłem to głównie po to, żeby mieć święty spokój. Awatar grupy każdy dobrze zna i widzi, stworzony przez Rafaela, ale pojawiły się propozycje kilku innych. Wy możecie głosować, aby wyłonić zwycięską grafikę.
Każdy może zagłosować, każdy ma jeden głos, swoją decyzję lepiej przemyśleć, bo nie można jej zmienić, a ja będę wszystko zapisywać.
Propozycje na awatar grupy:- Obecny awatar (Rafael).
- Awatar Hadesa.
- Awatar Vadera. - 1 głos.
- Awatar Kazute - 4 głosy.
- Kolejny awatar Kazute
- Jeszcze jeden awatar Kazute
- I kolejny awatar Kazute
W wypadku propozycji od cztery do siedem prosiłbym o podawanie numerków, bo autorką wszystkich tych awatarów jest jedna użytkowniczka. A poza tym to klasycznie temat będzie podpięty kilka dni, a później, gdy się rozstrzygnie, odepnę go i zamknę, aby umarł gdzieś na dnie grupy.
-
Hm, co wybrać?
A, niech będzie mój faworyt.
-
I tak wszyscy wiemy, że wygra Vader.
-
Nie niszcz niewinnej dziewczynie nadziei na wygraną, Kubuś. ;-;
-
444 bo znaki :v
-
Trójeczka
-
@Kazute Przecież napisał, że wygra Vader, więc tej nadziei nie niszczy :V
-
To @Vader jesteś niewinną dziewczynką?
-
Vader wygra, bo nie liczy się, kto głosuje, tylko kto liczy głosy.
-
głosujem na czwóreczkę
-
W dzisiejszych czasach nie widzę powodu dla którego logiem czy też jak tutaj - avatarem, nie powinno być coś innego jak sam ładnie zrobiony napis.
-
Mamrocze pod nosem na temat kiczu
Mniejsze zło - 4 -
@Darker napisał w Głosowanie#4:
W dzisiejszych czasach nie widzę powodu dla którego logiem czy też jak tutaj - avatarem, nie powinno być coś innego jak sam ładnie zrobiony napis.
Niestety, ja muszę jednak słuchać się woli ludu. Nie żeby mnie szczególnie obchodziła, ale warto sprawiać pozory.
-
Jakaś estetyka musi być by wyglądało ładniej, przyjemniej i zachęcało ewentualnych nowych graczy. Oraz żeby to sprawiało
słuszne zresztąwrażenie profesjonalizmu. Vader może sobie wkładać nowe rzeczy do fabuły, ja się zajmę ładnym wyglądem tego wszystkiego. No a Kubuś klasycznie zatwierdza bądź odrzuca propozycje. :V -
Właśnie dlatego najbardziej estetyczny jest sam napis, zwłaszcza gdy jego jedyną reprezentacją jest obrazek wielkości czyjegoś avatara tutaj. Gdyby rzeczywiście po kliknięciu na daną grupę dałoby się zobaczyć jakiś jej banner, to może byłoby to wszystko warte zachodu. Mam tutaj na myśli wejście do grupy poprzez stronę główną, a nie używanie zakładki grup, która przenosi do tak naprawdę niczego, bo pokazuje tylko listę członków, opis grupy i historię odpisów we wszystkich grupach.
-
Jedno nazywaj pbfem lub kategorią. Będzie czytelniej, jeżeli chodzi o zrozumienie. I na przyszłość się przyda.
-
Jeśli to brzydko wygląda to cmoknijcie mnie w dupę.
-
Mamrocze intensywniej
-
@Bzdurek Fakt, obecnie jestem zadowolona tylko z czwórki, ale nie zmienia to faktu, że się starałam. :v
-
Może tak w końcu zakończyć te głosowanie i zmienić awatar na ten zwycięzcy?
-
Przecież jeszcze nie wygrałem.
-
Tak, zrobię to dzisiaj.
-
@Vader Ty nie, ale ja tak. B)