Posterunek
-
i rzal
-
Cóż.
Wypadałoby przeprosić za to, że znowu nie dawałem odpisów przez półtorej miesiąca.
Ale nie potrafię obiecać, że ta sytuacja się nie powtórzy.
Także musi wam wystarczyć gwarancja tego, że nie mam zamiaru porzucać tego PBFa przez najbliższe kilkadziesiąt lat. -
Srogie plany. Ja to nawet nie jestem pewien, czy za kilkadziesiąt godzin jeszcze będę żywy.
-
Nikt nie powiedział, że śmierć może mnie powstrzymać przed dawaniem odpisów.
-
Radio nie dawał odpisów półtora miesiąca, ale to się nie powtórzy. Teraz bierze fajrant na pełne trzy miesiące.
-
Trzy lata*
-
Wciąż lepsze, niż półroczny event.
-
Teraz nawet nie wiem czy pijesz do mnie, czy do kogoś innego.
-
To tamtej akcji z Jeja, jak Vader prowadził ŻBŻP.
-
-
Widzimy się za kwartał
(oprócz Marudy, on jeszcze dostanie odpis) -
W trakcie tego kwartału odpiszę. Chyba.
-
Siema
-
Postaram się to ożywić, obiecuję.
-
Joł joł Piraka.
-
Nie wiem jeszcze co tu jest żywe
-
@radiotelegrafista
Jak to jest żywe w skali od 1-10? -
Arsyntia, Oskad (za to też się zabiorę, obiecuję). Także, jeżeli chodzi o Metro, jest Stalowa Wola prowadzona przez Dantego. Tam na pewno będziesz miał stałe odpisy.
-
W kwestii Arsyntii mogę powiedzieć tylko tyle, że trzeba trochę czekać na odpisy. Vader miał plan na sierpień, aby odpisywać raz na tydzień, ale niestety misterny plan poszedł w pizdu ponad dwa tygodnie temu.
-
@tacowarrior napisał w Posterunek:
@radiotelegrafista
Jak to jest żywe w skali od 1-10?Matematyka nigdy nie była moją mocną stroną, ale obiecuję, że kiedy tylko mój grafik stanie się mniej napięty (tj. nie będę w robocie od rana do wieczora), to chciałbym powrócić do odpisów co tydzień-dwa, tak jak to było w liceum.