Chat
-
Czyli jeszcze godzina
-
Panie i Panowie, rozpoczynamy zabawę.
-
Ok, jak działa ten czat bo nie rozumiem
-
chwila, dlaczego to się zmieniło?
-
przed chwilą miałem jakieś dziwne posty same Vadera
-
pardon?
-
No miałem jakieś dziwne posty jakby od vadera, wyglądało inaczej niż wszystko inne, dziwne to było
-
a to są posty dawne zapewne z samego początku nazaris
-
Nazaris to gra z bardzo długą i bardzo krwawą historią. Nawet najwięksi uczeni nie są w stanie pojąć rozmiaru wszelkich machinacji, jakie wydarzyły się tutaj przez te wszystkie lata
-
Nie ma to jak ogarnąć wielki plan ewakuacji inżyniera latającymi stworami, a cały plan i tak bierze w łeb przez smoki, bo akurat miały chcicę i leciały po drodze.
-
Hmm Rafciu czemu to brzmi nazbyt znajomo ? XD
-
Ten post został usunięty!
-
@Helgrin po prostu widziałeś pierwsze posty w temacie, kiedyś był bot do kopiowania rzeczy z jeja i tak to wyglądało
-
Sporządziłem ranking obecnie najpotężniejszych państw graczy w Nazarisie:
Następny ranking pojawi się przy kolejnej turze, jeżeli będzie mi się chciało
-
Piękne
-
Wiedziałem, że będę w top 3 najsilniejszych państw :V
-
Ja za to nie spodziewałem się być w tej topce, a jednak, ciekawe na jak długo XD
-
Na dniach dodam podział morza (w sensie, że nie przepłyniesz z północy na południe lewą stroną mapy w ciągu jednej tury), a także zapewne nazwy geograficzne danych wysp, rzek i może nawet gór. Nic szczególnego, ale przyjemniej jest odnosić zwycięstwo w “Górach Kargenja” niż w czymś, co nie ma własnej nazwy, a komplikuje trochę rozgrywkę.
I tak, mogę zrezygnować z podziału morza, jeżeli chcecie.
-
Chcę podziału morza.
-
wyjebane na podział morza, za to śmieszy mnie bulwa, który najpierw kijowo ulokował swoją stolicę, a teraz nalega na podział mórz by nie dostać rasha na ryj mimo, że sam wielokrotnie tak właśnie robił i IMO zasługuje na takowe następstwo wypadków XD