Sugestie, czyli temat organizacyjny
-
Kiedyś.
-
Zależy jaką
-
@Vader napisał w Sugestie, czyli temat organizacyjny:
Dostanę własną Snek Waifu?
-
Ale taka wężowo-wężowa, czy taka ludzko-wężowa?
-
Ludzko-wężową, ludzko-wężową wybierz panie!
-
Taka jak w XCOM.
-
No to się nie dogadamy.
-
Znaczy się, wężowo-wężowa to wąż, więc chyba ludzko-wężowa pasuje bardziej do tej z XCOM…
-
My to się dogadamy. Przynajmniej w kwestii wężowych dziewczyn.
-
-
Ciągle lepsze, niż siedzenie przez dwie dekady na pustynii i masturbowanie się do wspomnień, jak to się było Rycerzem Zakonu Jedi.
-
Wstaw tutaj oooooooooh.
-
Akceptuję i kiedyś tam dodam, choć z moimi uwagami, bo choć Rango to był bardzo dobry film, to nie zgodzę się na spluwę w ogonie. Co do łowców nagród, kelnerek i tak dalej nie mam zastrzeżeń, ale uprzedzam, że powinno się to tyczyć pracy z innymi rasami, niż ludzie, ksenofobia robi swoje. No i nie podoba mi się koncept tego, żeby potrafili korzystać z broni palnej, skoro jest to rasa tak młoda.
-
Prawdę mówiąc, to spluwa w ogonie to małe nawiązanie.
No i w sto lat chyba da się nauczyć strzelać z broni.
-
@Kubeł1001 Jeżeli będę ci odpisywał w twoich PBFach przynajmniej raz na tydzień do końca roku, to czy dostanę własną Snek Waifu?
-
Vadur, to tak nie działa, sprawdzałem.
Wciąż czekam na moją Thicc Waifu ;-; -
Pamiętaj, Wiader - jak chcesz coś uzyskać, to groźbą, a nie prośbą.
Nie stosuj tej taktyki na Kubie, bo w trakcie pisania groźby on wyśle po Ciebie swoich ludzi.
-
A tak w ogóle to jak długo w słowniku Kuby znaczy ‘kiedyś?’
-
“Kiedyś” oznacza “kiedyś”, koniec tematu.
-
Znaczy, jeśli chcesz robić postać Grzechotnika to nie musisz czekać aż Kuba przepisze twój koncept do Najważniejszych informacji. Skoro pisze, że zaakceptował to po prostu zwykła formalność. Możesz zacząć robić postać już teraz.