Czat
- 
: ) 
- 
A ten znowu mordę cieszy. 
- 
Bo ja ogólnie wesołym człowiekiem jestem. 
- 
Vadur skoro tak cieszysz michę to odpisz 
- 
Kiedyś z pewnością to zrobię. 
- 
Wiesz, że masz słabą głowę, gdy raptem po wypiciu jednego kieliszka wina głowa cię napierdala jak nigdy wcześniej w życiu… 
- 
Olbrzymy mogą być wampirami? XD 
- 

- 
Albo wampirami? 
- 
Teoretycznie tak, ale żaden Wampir nie ryzykowałby próby przemienienia takiej tępej kupy mięcha. Ogółem najwięcej Wampirów to ludzie, ale to dlatego, że są najpowszechniejszą rasą w Elarid. 
- 
Jaka jest śmiertelność operacji i mogą tu istnieć proste operację estetyczne? 
- 
PBF rozgrywa się w średniowieczu, jak na klasyczne do bólu fantasy przystało, więc śmiertelność operacji jest spora, największa w Karak’Akes, a najmniejsza w Nirgaldzie, Verden plasuje się po środku stawki, ale tylko jeśli mowa o zwykłych medykach, Magowie potrafią leczyć bez większych obaw o to, że zabiją swojego pacjenta. 
 A takie operacje będą proste i możliwe tylko przy użyciu Magii.
- 
Leczenia tak? 
- 
Tak, bo choć leczyć można też taką Magią Światła, to Magia Leczenia jest łatwiejsza do nauki i opanowania. 
- 
Może by tak stworzyć podkategorie z państwami oraz wolnymi terenami i powrzucać tam lokacje, które znajdują się na terytorium tychże państw? Trochę roboty jest, ale… myślę, że trochę porządku by było. 
- 
Dobrze goda 
- 
Może kiedyś. 
- 
Jeśli kogoś to interesuje, to będę na Wieloświecie regularnie nie tylko w piątki, soboty i niedziele, ale też wtorki. W tym tygodniu dodatkowo też w środę, więc jakby ktoś chciał odpisy, to proponuję dać coś od siebie, żebym chociaż widział sens w wchodzeniu tutaj w tygodniu, bo jak na razie to grupy świecą mi pustkami. 
- 
Z jednej strony więcej odpisów, a z drugiej strony więcej odpisów. I wiesz, chciałbym mieć na swoim PBFie ilość graczy, którą nazywasz “pustką”. 
- 
Nie pierdol tylko dawaj odpisy.