Czat
-
A tak straciłem złoto przez Kubę i taco
-
@Hekarz
-
Oddaj złoto torbę możesz zostawić sobie
-
Raz - strata golda to nie koniec gry. Teraz możesz zacząć zarabiać od zera ot choćby jako zamiatacz albo zaciągnąć dług w banku czy u handlarza.
Dwa - twoja głupota i używanie pełnej złota torby jako pocisku to nie wina Kuby i Taco.
Trzy - Weź pod uwagę, że twoja wizja zakłada chwalebną drogę po zabiciu innej postaci. Nie sądzisz, że trochę to niemiłe? -
To po co gra olbrzymem? Olbrzymy są w fantasy złymi i są od zabijania hekarz chciał złupić wioskę i mu przeszkodziłem
Nie użyłem jej jako pocisku jako wabik jej użyłem żeby uwagę odwrócić
Zanim zarobię na najmeników i strzały to minie pół roku -
Po co gra olbrzymem? Bo ma ochotę przeżyć przygodę jako olbrzym. Czy to aż tak trudne do zrozumienia? Tak samo jak to, że nie wspomnę kto tu jest zły będąc intruzem przeszkadzającym biednemu Panu Olbrzymowi w uczciwej pracy łupieżczo-ekspansywnej.
-
Dodam, że co najwyżej opóźniłeś plan Hekarza w złupieniu wioski, a nie powstrzymałeś go od realizacji planu złupienia wioski. A pieniędzy można się dorobić szybciej niż w przeciągu pół roku.
-
Szybciej zdobędziesz kasę nim Rafael opuści kiedyś tawernę.
-
Oddam torbę, gdy Kuba mi odpisze na mój poprzedni post
-
Ok trzymam za słowo
-
Ale torbę ze złotem?
-
@Hekarz
Torbę ze złotem w środku ta? -
@Hekarz
Torbę ze złotem masz oddać tak przypomnę
-
Tak w zasadzie to nawet się cieszę, że mnie tu nie było.
-
A tak z innej beczki, jakby ktoś był zainteresowany, to właśnie wszystko zaczęło działać i mogę zaprosić was do nowego PBF’a. Tak jak kilka innych w przeszłości, ten będzie eksperymentem, bo nigdy nie byłem Mistrzem Gry w tego typu klimatach, ale mam nadzieję, że się uda. W dużym skrócie będzie to PBF opowiadający o bohaterach i złoczyńcach, którzy obdarzeni są supermocami, ale nie wchodzi on w kanon Marvela, DC czy jakiejkolwiek innej marki tego typu, aby dać wam i sobie jak najwięcej możliwości w tworzeniu świata przedstawionego.
https://wieloswiat.pl/category/274/świat-w-płomieniach
https://wieloswiat.pl/groups/świat-w-płomieniach
Serdecznie zapraszam. Piszę tutaj, bo mam tu najwięcej aktywnych i nieaktywnych graczy, ale jeśli uważacie, że kogoś brakuje, to możecie szepnąć słówko. Wiem, że nic tam na razie nie ma, ale spokojnie, zanim w ogóle zgłosiłem ten PBF Opliko do akceptacji, to niemal wszystkie najważniejsze rzeczy zapisałem i teraz to właściwie kwestia skopiowania i wklejenia do odpowiednich tematów, czym zajmę się jeszcze dziś, gdy tylko odpiszę w innych PBF’ach.
-
@Hekarz
Miałeś oddać torbę ze złotem -
Całym złotem a nie z 10 sztukami
Co ty odwalasz? -
@Hekarz
Oddawaj resztę złota -
@Hekarz
No napisałeś, że oddasz torbę a ja napisałem że ze złotem i miało być ze złotem całym a nie ty dałeś 10 złota z 4000 -
Kuba to wie kiedy się ulotnić.