Czat
- 
Yo! Taco wrócił! 
- 
Z nudów przejrzałem sobie tematy z małą ilością postów w Elarid (bo najłatwiej się czyta) i znalazłem taki. Niby pierwsze kilka postów faktycznie śmieszne, ale potem są same myślniki i odpisy Kuby 
- 
https://wieloswiat.pl/topic/917/głosowanie-2/23?_=1632435520533 Już wiem czemu tu nie ma broni palnej 
- 
jak ci się nudzi to zajrzyj do Terrible Stench 
 .
 .
 .
 albo lepiej nie 
- 
Nie no, zabawa z nieumarłymi zawsze w modzie. 
- 
that’s what she said 
- 
Jest tutaj broń palna albo jej zamienniki? Nie znalazłem wzmianki w informacjach. 
- 
Nie ma, istnieje zamiennik oparty na Magii, bardzo rzadki, którego nie przepuszczę w ekwipunku na start gry. 
- 
Ktoś w sumie mial to poza Bilolusem i jego Królem Kranoludzi? 
- 
To oryginalny wynalazek Inkwizycji Światła i póki co tylko oni mają do niej szerszy dostęp, Bilo miał opracowane na podobnej zasadzie prymitywne działa magiczne. 
- 
Będę robił czarnego znaczy mrocznego maga  
- 
Ciemno widzę ten pomysł. 
- 
To będzie chyba drugi czarn… Znaczy mroczny mag w historii grupy, co nie? 
- 
Moi prawnicy zabronili mi opowiedzieć ten żart. 
- 
Historia będzie dosyć tragiczna. Wychował się bez ojca 
- 
O mój Boże. 
- 
odblokowałem ludzi zablokowanych daje im statnią szanse 
- 
@piechuuur napisał w Czat: Będę robił czarnego znaczy mrocznego maga  ta postac prześladowana bdzie ze wzgledu na kolor skóry. to nie netflix murzyn w średniowieczu nie przejdzie prześladowany będzie niewolnikiem nie będzie nikim ważnym bdedzię 
- 
Moja szczera reakcja na tę informację: 

- 
Dawny użytkownikodpowiedział theslowestfootintheeast o ostatnio edytowany przez@theslowestfootintheeast ok możesz zamilczeć pozwalam ci